Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ολυμπιακός Άσσου Ηρακλής Λεχαίου δυο γείτονες που κινδυνεύουν

Αποτέλεσμα εικόνας για Ολυμπιακός Άσσου                                
Τώρα μπορεί να βγει ο αναμορφωτής του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που είναι ο προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος Γιάννης Βασιλόπουλος --στενός συνεργάτης του προέδρου της ένωσης -- και να βροντοφωνάξει
Δυο μικρά χωριά μπορεί να διατηρούν δυο ομάδες. Και άντε να του απαντήσεις και εσύ αν η διοίκηση του Π ΑΣ είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στους παίκτες γιατί πολλά ακούγονται και τίποτα δεν διαψεύδονται παρά μόνο ουρλιάγματα αληταράδων μόνο ακούμε που βρίζουν για να τρομοκρατήσουν εμάς που ασκούμε κριτυική με στοιχεία. 
Και ο μεν Ολυμπιακός Άσσου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση αφού έχει μόνο 7 βαθμούς ( δυο νίκες μια ισοπαλία και επτά ήττες ) κινδυνεύει να επανέλθει και πάλι στην Β κατηγορία. 
Και η ομάδα του Δημήτρη Κριτσελά ο Ηρακλής Λεχαίου κατά διαβολική σύμπτωση έχει ακριβώς την ίδια αγωνιστική εικόνα με τον Ολυμπιακό Άσσου. 
( 7 βαθμούς δυο νίκες μια ισοπαλία και επτά ήττες ) Τώρα τι να κάνει μια ομάδα όταν αγωνίζεται με εννέα παίκτες για να κερδίσει η ομάδα των συνεργαζομένων Τσιχριτζή -- Βασιλόπουλου