Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ο ΧάρηςΠισιμίσης Αποκηρύσσει τον Θανασή Πισιμίση για τα μάτια του κόσμου..Αλλά δυστυχώς εμείς δεν θα μπούμε σ αυτή την αστεία διαδικασία.[ [.

 Διαβάζω 
:   
   
Ο Hary Pisimisis σχολίασε τον δικό σας σύνδεσμος.
   
Hary Pisimisis
28 Νοεμβρίου στις 5:47 μ.μ.
"... ολα αυτα που αναφέρετε κύριε Σκούρτη αφορά την σχέση σας με τον Θανάση Πισιμίση επίτιμο πρόεδρο του ΑΟΖ και όχι τον ΑΟΖ σαν ποδοσφαιρικό σωματείο.
Απο εκεί και πέρα το άρθρο αυτό ΔΕΝ το εχει γράψει ο Θανάσης Πισιμίσης καθώς και οι ύβρεις του γυμναστή ΔΕΝ ήταν προς τον Θανάση Πισιμίση. Επομένως αν θέλετε να απευθυνθείτε προς τον Θανάση Πισιμίση είστε ελεύθερος να γράψετε ότι νομίζεται διαχωρίζοντάς τον απο τον ΑΟΖ. Δεν αποτελεί μέλος του Δ/Σ βοηθάει την ομάδα δεν ταυτίζεται με αυτην. Πρόεδρος του Δ/Σ είναι ο Χάρης Πισιμίσης γιός του Θανάση Πισιμίση ο οποίος είναι ξεχωριστή οντότητα με ξεχωριστές απόψεις. Μην προσπαθείτε να δημιουργείτε εντυπώσεις γιατι αποτυγχάνετε ολοκληρωτικά. Ξέρω οτι θα αρχίσετε να γράφετε πάλι ο Θανος Πισιμίσης είναι ετσι και έτσι και εσυ ειναι αόρατος και θα αραδιάσετε και ότι ακουσατε σε ποδοσφαιρικά στέκια (με αποδείξεις) θα σας παρακαλούσα όμως η αμπελοφιλοσοφία με τον ΑΟΖ αν μη τι αλλο να σταματήσει. Για την σχέση σας με τον Θανο Πισιμίση είστε ελεύθερος να γράψετε ότι θέλετε. Για τον ΑΟΖ ομως που αποτελείται απο 15 άτομα Δ/Σ δεν έχετε δικαίωμα διότι δεν φερει την υπογραφή ενος ανθρώπου ο οποίος δεν ειναι καν Δ/Σ

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ομολογώ ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να διαβάσω μια τέτοια απάντηση σ ένα δικό μου σχόλιο που είναι με πλήρη στοιχεία 
Ένα κράτος ένας λαός ένα σωματείο και ένας άνθρωπος δεν σημαίνει ΄ότι παραγράφεται η ιστορία του και φτου από την αρχή.[ 
Την ομάδα την συνέχισε ο ΙΘανάσης Πισιμίσης και .[αυτός έκανε τα εγκλήματα σε βάρος μου. Εσείς είσαστε παιδί του και επομένως δεν μπορεί να πέσει κουρτίνα και να τα διαχωρίσει όλα αυτά που ο πατέρας σας έκανε σε βάρος μου.
Δυστυχώς δεν μπορώ να διαχωρίσω τον πατέρα σας από την ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού γιατί θα υποτιμούσα την νοημοσύνη μου.