Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

«Τερατουργήματα της νοσηρής φαντασίας του Δημάρχου»

«Τερατουργήματα της νοσηρής φαντασίας του Δημάρχου»


ΑΕΚ

Έξαλλοι είναι στην ΑΕΚ με το νέο παραλήρημα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και τις... καταγγελίες που έκανε μέσω ανακοίνωσης για τραμπουκισμούς έξω από
το Δημαρχείο. Στην Ένωση τόνιζαν ότι δεν πρόκειται να μπουν στη διαδικασία απάντησης και παρέπεμπαν στην τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ, στην οποία τονιζόταν ότι «Σε όλες τις συκοφαντικές αναφορές του κυρίου Δημάρχου το μόνο που του απαντάμε είναι ότι η ΑΕΚ σε ολόκληρη αυτή την επίπονη διαδρομή έχει τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση και έχει κρατήσει ηπιότατη στάση απέναντι στην πρωτοφανή αδιαλλαξία του. Εκείνος δεν σέβεται τον νόμο και τις αποφάσεις του ΣτΕ στο οποίο εκείνος προσέφυγε!».
Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έλεγαν ότι η μοναδική παράκληση που γίνεται μόνιμα προς τους οπαδούς, αλλά και όσους στέκονται στο πλευρό της ομάδας για την «Αγιά Σοφιά» είναι «προς Θεού, όλες οι αντιδράσεις πρέπει να είναι απόλυτα ειρηνικές για να μην δώσουμε το παραμικρό άλλοθι σε αυτόν τον κύριο». Μάλιστα, μόλις έγινε γνωστή η ανακοίνωση του Δήμου, οι Κιτρινόμαυροι έσπευσαν να πληροφορηθούν αν συνέβη το παραμικρό σήμερα έξω από το Δημαρχείο και βάσει όσων έμαθαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «έχουμε να κάνουμε με τερατουργήματα της νοσηρής φαντασίας του Δημάρχου», όπως τόνιζαν.
Και επεσήμαναν πως στη σημερινή του συνάντηση έξω από το τμήμα πρωτοκόλλου του Δήμου με εκπρόσωπο της συντονιστικής επιτροπής των προσφυγικών σωματείων ουδέποτε επικαλέστηκε τραμπουκισμούς παρά παραπονέθηκε για το γεγονός ότι τον χαρακτηρίζουν εμπαθή εναντίον του γηπέδου και για το ότι τονίζουν συνεχώς όλοι ότι είναι… Ολυμπιακός.