Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

«Σκότωσε» στο τέλος τη Βέροια ο Ατρόμητος


«Σκότωσε» στο τέλος τη Βέροια ο Ατρόμητος
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Ατρόμητος πήρε «χρυσό» τρίποντο με 0-1 επί της Βέροιας χάρη σε γκολ του Ντιγκινί και έμεινε «ζωντανός» για την είσοδό του στην πεντάδα, ενώ παράλληλα «βύθισε» βαθμολογικά τους γηπεδούχους.

Πιο συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4΄ έχασαν καλή ευκαιρία, όμως το σουτ του Σαρπόνγκ πέρασε άουτ.
Στη συνέχεια ο ρυθμός ήταν πολύ κακός, δίχως καμία ομάδα να μπορέσει να γίνει απειλητική, όμως στο τέλος του ημιχρόνου υπήρχε μία καλή φάση για κάθε σύλλογο.
Στο 44΄ η κεφαλιά του Καπετάνου πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Γκορμπούνοφ, ενώ από την άλλη στο 45΄ το σουτ του Φυτανίδη σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά δυνατά, ωστόσο στο 47΄ ο Καπετάνος δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Γκορμπούνοφ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μονάχα στο 74΄ με κεφαλιά του Λε Ταλέκ, όμως κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος.
Έτσι στο 89΄ ο Μανιάτης βρήκε τον Ούμπιδες, αυτός έβγαλε τη σέντρα και ο Ντιγκινί σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 0-1.
Οι συνθέσεις:
Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος (82’ Σισοκό), Μπαλάφας (73’ Μπελαΐντ), Ασίγκμπα, Τομάς (49’ Άρτσε), Καλί, Αντονιάν, Στόιτσεφ, Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.
Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Μανιάτης, Ούμπιντες, Πλατέλλας (77’ Ντιγκινί), Λημνιός (89’ Βασιλείου), Ντάουντα (68’ Λε Ταλέκ).