Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Υμνούμε την ανυπαρξία φορείου στο γήπεδο και συγχαίρουμε τον ανορθόδοξο τρόπο μεταφοράς τραυματισμένου ποδοσφαιριστή Δοξάστε τους

    ΔΙΑΒΆΖΩ :


Διασώστης-Φροντιστής ¨Τσουβαλιάζει Ποδοσφαιριστή¨ - Video

korinthosnews  | 
Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.
Α
υτό που είδαν οι φίλαθλοι όμως στο γήπεδο του Σοφικού θα το Θυμούνται για πολλά χρόνια θα το διηγούνται και κανείς δεν θα τους πιστεύει.
Ευτυχώς που υπάρχει και το Youtube και το Βίντεο απο το απόγευμα κάνει τον γύρω του κόσμου.
Στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα στο γήπεδο του Σοφικού μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Κορινθίας σε μια φάση στο 55΄ του αγώνα τραυματίστηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων Κωνσταντίνος Καρβέλης.
Λόγω της κατάστασής του ο ποδοσφαιριστής ζήτησε αλλαγή αλλά δεν μπορούσε να περπατήσει με αποτέλεσμα ο φροντιστής των γηπεδούχων Παναγιώτης Βενετσάνος ο οποίος έχει αποκτήσει και δίπλωμα πρώτων βοηθειών να κάνει κάτι πολύ πρωτότυπο για ποδοσφαιρικά δεδομένα.
Επειδή για ασθενοφόρο αλλά και για φορείο ούτε λόγος να γίνεται στα τοπικά πρωταθλήματα ο συμπαθέστατος φροντιστής που εκτελούσε χρέη ιατρού, ¨τσουβάλιασε¨ τον Καρβέλη στην πλάτη του και διανύοντας μία απόσταση 50 μέτρων έφτασε ...μέσα σε αποθέωση, εκτός αγωνιστικού χώρου και εκεί ξάφνιασε τους πάντες με τον τρόπο και την ιδιαίτερη φροντίδα που κατέβασε τον ποδοσφαιριστή απο την πλάτη του να τον ακουμπήσει στο έδαφος και να συνεχίσει να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. 
Βέβαια το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο απο τους φιλάθλους που τον χειροκροτούσαν για την πράξη του αυτή αλλά και απο την αποστολή των φιλοξενουμένων που τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα. 
Ασθενοφόρα και Φορεία λοιπόν μπορεί να μην έχουμε στα τοπικά πρωταθλήματα έχουμε ανθρώπους όμως που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και αυτό που κάνουν.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!Ασθενοφόρα και Φορεία λοιπόν μπορεί να μην έχουμε στα τοπικά πρωταθλήματα έχουμε ανθρώπους όμως που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και αυτό που κάνουν.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Διάβασα πολλές φορές το κείμενο αυτό που δίνει τις πραγματικές διαστάσεις χωρίς να το θέλει γιατί λατρεύουμε τον ευαίσθητο και ευτραφή πρόεδρο τις ανυπαρξίας ιατρικής περίθαλψης στα Κορινθιακά γήπεδα Μπράβο ρε Παναγιώτη ( ο ιατρός του αγώνα )που πήρε τον ασθενή τον ώμο  χωρίς να γνωρίζει τι έχει αλλά τον εναπόθεσε μαλακά αφού κατά την μεταφορά ότι ήταν να πάθει το έπαθε 
Αντί ο επαγγελματίας δημοσιογράφος ( που είναι και επικεφαλής μιας ομάδας δημοσιογράφων δηλαδή και δάσκαλος του ) να πει για όλα αυτά ότι είναι απαράδεκτα και πρέπει η ένωσης να ντρέπεται μ αυτά που μας παρουσιάζει. 
Αλλά όταν ανεβάζουμε στους ουρανούς έναν άνθρωπο που διέλυσε το ποδόσφαιρο στην Κορινθία και βαρύνεται και με το τεράστιο σκάνδαλο το εικονικό τιμολόγιο  και κανένας δεν γράφει το παραμικρό Αλλά τον λιβανίζουμε με αποτέλεσμα να έχουν εξαγριωθεί οι ιερείς γιατί πήγε το λιβάνι στα ύψη 
Να γιατί πρέπει οι παράγοντες να ενημερωθούν σωστά μια και οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι αδυνατούν 


ο