Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ποιος ήταν ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, ο συνεπιβάτης της μοιραίας Porsche…


gesrgak_0-696x449
Την Πέμπτη, στο Α’ Νεκροταφείο, θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, συνεπιβάτη στη μοιραία Porsche.
Παιδικός φίλος του Γιώργου Βακάκη, λίγο μεγαλύτερος από εκείνον, τα δύο παιδιά ξεκίνησαν μαζί, αργά το μεσημέρι της Κυριακής, για την Αράχωβα.
Ο 24χρονος Ανδρέας εργαζόταν στη ναυτιλιακή Μαρτίνου και όχι στα Jumbo, όπως είχε αρχικά γραφτεί.
Οι γονείς του είναι γιατροί, με διευθυντικές θέσεις στο νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» (νεογνολόγος η μητέρα του, καρδιοχειρουργός ο πατέρας του), το προσωπικό του οποίου, συνεργάτες και φίλοι του ζευγαριού, συντετριμμένοι, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτή την ασύλληπτη τραγωδία.
Ο 24χρονος Ανδρέας, παιδί εύπορης οικογένειας, έκανε τα πρώτα του βήματα στο Λονδίνο καθώς γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ελλάδα και πήγε σχολείο στου Μωραΐτη στο Ψυχικό όπου εκεί γνώρισε τον Γιώργο Βακάκη με τον οποίο έγιναν κολλητοί φίλοι.
Παρότι ήταν λίγο μεγαλύτερος από τον Γιώργο, η φιλία τους ήταν πολύ δυνατή και έφτασε και στο επίπεδο της επαγγελματικής συνεργασίας, μιας και ο Ανδρέας ήταν εκείνος που τελειώνοντας το Πολυτεχνείο βοήθησε τον φίλο του να στήσει τις ηλεκτρονικές πωλήσεις της εταιρίας Jumbo.
Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, ακολουθούσε τον φίλο του σχεδόν σε όλα τα ταξίδια του και απολάμβαναν τη ζωή, καθώς από μικροί «ήθελαν μαζί να κατακτήσουν τον κόσμο». Συγκλονισμένοι οι φίλοι του 24χρονου από τον άδικο χαμό του, δήλωσαν σε ενημερωτικό πόρταλ, πως ο άτυχος Ανδρέας ήταν ένα παιδί το οποίο δεν έκανε καταχρήσεις, «δεν κάπνιζε καν», ενώ αγαπούσε πολύ τα ταξίδια.