Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Το ταχυδρομείο του Νικηφόρου

Περιμένω απαντήσεις στα ερωτήματα μου κ. Λαμπράκη







Mixalis Lamprakis Υπομονή.Σε 1459 μέρες έχει πάλι εκλογές.

Απάντησης Νικηφόρους 


Ενώ είσαστε λαλίστατος και σχολιάζετε τα πάντα και τους πάντες και εκεί που σας βλέπω τρομερά αδύναμο είναι στα ερωτήματα και περιορίζεστε πόσες μέρες έχουν μείνει για να κάνετε μαζί με τον  φίλο σας Πετρόπουλος ότι θέλετε. 
Δεν μας είπατε για το εικονικό τιμολόγιο που ήταν 9.000 ευρώ και που πήγε να παντελωνιάσει ο κ. Τσιχριτζής  και που τον έπιασε το ΣΔΟΕ και τον έβαλε πρόστιμο 3.600 και η απάντησης του ήταν αστεία που δεν σηκώνει να την χαρακτηρίσω ούτε ψεύτικη Και να του γράφω ότι δεν έχει το ηθικό ανάστημα να είναι υποψήφιος και δεν με οδηγεί στην δικαιοσύνη Αυτή την ανοχή εσείς πως την εξηγείτε; Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον μια απάντηση σας. 
Πως εξηγείτε προπονητής των Ακαδημιών της Ελλάδας Βέλου να αποβάλλεται από των διαιτητή γιατί έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε αποβληθέντα παίκτη της Κόρινθος 06 Ο διαιτητής τα έγραψε μα ο προπονητής δεν τιμωρήθηκε. Την άποψη σας 
Ναι ο προγραμματικός λόγος του κ. Γκουρβέλου με εντυπωσίασε γιατί και τα 50% να τα έκανε πράξη θα άλλαζε το ποδόσφαιρο της Κορινθίας. 
Με το συνδυασμό της ενωτικής Κίνησης με τον μόνο που τηλεφωνήθηκα δυο φορές ήταν με τον πρόεδρο και το Στράτο Μαραγκό. Κανένας άλλος δεν πήρε στο τηλέφωνο