Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Σε προκαλώ και εσύ δεν κάνεις το καθήκον σου.

 Μιχάλη Τσιχριτζή : Δεν θα κουραστώ να ζητώ να σπάσεις την σιωπή σου και να απαντήσεις στα ερωτήματα μου Ντρέπομαι για την στάση σου.

Μόνη σιγή μεταμέλεια ου φέρει
(Μόνο η σιωπή δεν σε κάνει να μετανιώνεις )


Ενώ ο Θεός περιμένει να χτιστεί ο ναός Του από αγάπη οι άνθρωποι κουβαλάνε πέτρες
                Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ




Ο πρόγονος κάθε πράξης είναι μια σκέψη
                                                            WAYNE W. DYER

Ήμουνα με φανατισμό υπέρ του Μιχάλη Τσιχριτζή γιατί ποτέ δεν με άφησαν οι άνθρωποι που ήταν δίπλα στον Σπύρο Νίκα να τον πλησιάσω. Δεν γνώριζα τον άνθρωπο και οι κατάλληλοι διαβολείς προσπάθησαν να μη τον μάθω μέχρι στις εκλογές του 2009.

Που ήμουνα εναντίον  του χωρίς να γνωρίζω πολλά  από έναν πρόεδρο που χρόνια πολλά διοίκησε την ένωση Καλά ή κακά δεν είμαι σε θέση να πω γιατί τον έζησα τα οκτώ τελευταία χρόνια της προεδρίας του και ήμουνα επηρεασμένος από την πολιτική που τηρούσανε οι συνεργάτες του. Που κάποιος δυο φορές επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον μου γιατί δεν είχε μάθει να του ασκούν  κριτική και όλα νόμιζε ότι καλά τα κάνει.
Και ήρθε ο κ. Τσιχριτζής
Ο Μιχάλης Τσιχριτζής  από αυτά που έλεγε στο πρόγραμμα του δεν τήρησε απολύτως τίποτα. Κατάργησε την διαφάνεια που είναι η πεμπτουσία των πάντων Και όπως έλεγε ο Γάλλος φιλόσοφος Ζαν-Πολ Σαρτρ, οι λέξεις είναι οπλισμένα πιστόλια. Πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ, μετά λόγου γνώσεως και με άκρα σύνεση και σοβαρότητα. Διαφορετικά, μπορεί να αποβούν καταστροφικές για έναν τόπο και τους ανθρώπους. Κάθε λέξη έχει ουσία, περιεχόμενο, προπάντων ιστορία και σημασία. Είναι η πεμπτουσία και το απόσταγμα της σοφίας, της διάνοιας και της πνευματικής ικανότητας ευκλεών προγόνων μας.
Όταν λοιπόν από μια διοίκηση απουσιάζει η διαφάνεια δεν υπάρχει απολύτως τίποτα.
Επίσης αυτό που πλήρως με έθετε εκτός εαυτού ήταν που ο κ. Βράκας δεν ξέχασε ποτέ ότι κάποτε ήταν πρόεδρος του Πέλοπα Κιάτου. Και αυτό τον έκανε να είναι άδικος προς τα άλλα σωματεία όταν ο Πέλοπας έπαιζε στα τοπικά πρωταθλήματα  Περίπτωση του  διαιτητή Βασίλη Αστερή που τόλμησε στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος να αποβάλει παίκτη του Πέλοπα και σε όλο το υπόλοιπο πρωτάθλημα δεν ξανασφύριξε αγώνα της ομάδας του Κιάτου. Και ήταν άμεσος τρόπος τρομοκρατίας των διαιτητών με τα γνωστά αποτελέσματα Ο Πέλοπας πρωταθλητής και ο Π Α Σ Κλένια να μείνει με σπασμένα κεφάλια και πούλμαν Και να έχει τον εκφοβισμό στα χείλη για μηδενισμό και αυτή η ιαχή έδωσε ένα πρωτάθλημα.   Και οι θλιβερές φιγούρες της ανύπαρκτης επιτροπής ορισμού διαιτητών  να παραμένουν στις θέσεις των για να μη χάσουν τα έσοδα από την θέση του παρατηρητή που κατέχουν. Γιατί είναι μεγάλο πράγμα να καλύπτεις στη σημερινή εποχή έξοδα του σπιτιού. Βέβαια άλλος με περισσότερα έσοδα άλλος με λιγότερα. Εδώ μετράνε και τι προσφέρει κάποιος στις εκλογές της ένωσης.
 Αυτά έγραφα και ισχύουν σήμερα πέρα για πέρα και από τότε μέχρι σήμερα ζητώ συγνώμη από τους φιλάθλους που πίστεψα στα απατηλά λόγια ενός ανθρώπου έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθός χρησιμοποιώντας ένα λαμόγιο με μια ψεύτική επιταγή για να πάρει την προεδρία από την γενική συνέλευση Και του Σωτήρη Γρανιτσιώτη τα χρήματα για να διοικήσει υποσχόμενος την διαδοχή  στην θέση του προέδρου Υπόσχεση που ποτέ δεν τήρησε.
Μιχάλη Τσιχριτζή.
Αν έστω και μια τελεία από αυτά που γράφω δεν υπηρετεί την αλήθεια είμαι έτοιμος να ζητήσω γονατιστός συγνώμη και να εξαφανιστώ από τα μέσα ενημέρωσης.
Προς τους τριάντα οκτώ παράγοντες που ψήφισαν Αναγέννηση
Αυτόν το πρόεδρο ψηφίσατε που δεν τολμά να με αντιμετωπίσει γιατί αυτά που γράφω αλλά και αυτά που λέω υπηρετούν την αλήθεια και μόνο αυτή χωρίς πάθος αλλά με αγωνιστικότητα που δεν θα σταματήσω αν δεν αναμετρηθώ με έναν άνθρωπου που δεν τολμά να με κοιτάξει.
Προς αυτούς που ήρθαν ως αλλαγή στην ένωση
Νίκο Μαργέτη-- Νίκο Ραχανιώτη – Δημήτρη Φλεβάρη
Ο Νικηφόρος ζητάει δημόσια συγνώμη γιατί το 2009 υποστήριξε στις εκλογές τον Μιχάλη Τσιχριτζή και πήγα εναντίον ενός ανθρώπου που του έβγαλα τον επικήδειο αλλά πότε δεν θα συγχωρέσω τον εαυτό μου.
Εσείς πότε θα ζητήσετε συγνώμη από  τον αείμνηστο Σπύρο Νίκα που συνεργαστήκατε με κάποιον που εννέα  χρόνια  που διοικεί δεν τίμησε έναν άνθρωπο που 35 χρόνια διοίκησε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο Που δεν τον κάλεσαν σε μια γιορτή Που δεν είπε δυο λόγια ένας στη κηδεία του Αλλά ο εικονικός πρόεδρος έφυγε πριν τελειώσει το μυστήριο
 Που ο Σπύρος Νίκας  με τον Σαλπέα αρνήθηκαν να πάνε το 1974 στην Αμερική όταν άλλοι σκίζονται να πάνε στην κάτω Παναγιά αρκεί άλλος να πληρώσει τα έξοδα. Είναι αυτός που αρνήθηκε να πάρει από τον υπουργό τα μεταφορικά και την αποζημίωσηγια μια επιτροπή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο  Όταν ο πρόεδρος Τσιχριτζής καταδέχεται να πάει παρατηρητής τάξεως για να πάρει την αμοιβή Και επειδή δεν εκτελεί σωστά τα καθήκοντα του τον τιμωρεί η αρμόδια επιτροπή. Και δεν ντρέπεται.
Θα ήθελα τα παιδιά του Νίκα πως νιώθουν όταν διαβάζουν αυτές τις γραμμές
Αλήθεια τόση δύναμη έχει η καρέκλα του αναπληρωτή ταμία και του συμβούλου που σου κάνει να ξεχνάς τα πάντα;

Σας χαρίζω τελειώνοντας τα λόγια ABRAHAM LINCΟLNΜπορεί να ξεγελάσεις όλους τους ανθρώπους για ένα διάστημα και μερικούς ανθρώπους για πάντα αλλά δεν μπορείς να ξεγελάσεις όλους του ανθρώπους για πάντα.»