Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ο Νικηφόρος υπηρετεί την αλήθεια Γεράσιμε Μαργέτη


Είχα πάντοτε εξαιρετική επιθυμία να μάθω να 

ξεχωρίζω το αληθινό από το ψεύτικο

                                                                    Καρτέσιος

Αποτέλεσμα εικόνας για Μάκης Μαργέτης προπονητής  


Makis Margetis Πολλά ψέματα γράφετε και δεν σας τιμά ! Αυτή που σας ενημερώνουν σας εκθέτουν !!!

Νικηφόρος Απαντά

Αποτέλεσμα εικόνας για Βολταίρος

Όταν κατηγορείς κάποιον και τον χαρακτηρίζεις ψεύτη πρέπει να του πεις και που λέει ψέματα.Σε δικαιολογώ γιατί ως βοηθός του κ. Γ@Μ@Ω φαίνεται ότι ξέχασες τον Γεράσιμο Μαργέτη της εποχής της ομάδας  Κόρινθος 06 τότε που προτιμούσα να τους δω να παίζουν αυτούς τους μικρούς και αυτό τα θαύμα ήταν δικό σου.
Και έρχεσαι σήμερα και γράφεις δέκα τρεις λέξεις και μέσα σ αυτές περιέρχονται πολλά ψέματα και δεν με τιμούν τα γραπτά μου Και τα οποία με εκθέτουν Κάθε λέξη και μια προσβολή. 
Ομολογώ ότι μετά αυτό το χυδαίο που άκουσα για την νεκρή μάνα μου από τους δωδεκάχρονους  φιλάθλους της ομάδας του κ. Τσιχριτζή και που εσείς είσαστε υπάλληλος διορισμένο από τον ίδιο  όλα τα άλλα δεν με εντυπωσιάζουν 
Αυτό όμως που που είναι άξιο θαυμασμού  πως όλοι προσαρμοστήκατε προς την νέα τάξη πραγμάτων Από τους δυο άλλους  αδελφούς σου το περίμενα από εσένα όμως όχι. 
Φαίνεται ο δάσκαλος που έχετε είναι μεταδοτικός Λυπάμαι έπεσα έξω 
Περιμένω να μου γράψεις τα ψέματά μου για να ζητήσω συγνώμη μέχρι όμως να τα διαβάσω μπορώ να επικαλεστώ τα λόγια του Ευάγγελου Παπανούτσου
"Το βάρος της αλήθειας δεν είναι για όλους τους ωμούς ενώ το ψεύδος ( οι αβασάνιστες οι αυθαίρετες ιδέες )είναι ελαφρό και πάει σε πολλοίς πάρα πολλούς όπως το έτοιμο φόρεμα." Τα λόγια ταιριάζουν σ αυτούς που θέλουν να βρίσκονται κοντά στην εξουσία Ο πρόεδρος πέθανε ζήτω ο νέος και όποιος και ας είναι αυτός.