Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Διαλύεται η Κορινθιακή Διαιτησία.



Προσθήκη λεζάντας










Τρομερή η θέσης  του αναμορφωτή  της Κορινθιακής Διαιτησίας  που με την θέση του Γενικού Αρχηγού του Π Α Σ Κόρινθος  έθεσε εαυτόν εκτός διαιτησίας αλλά επειδή υπήρξε το πρώτο κλαρίνο
του προεκλογικού αγώνα του κ. Τσιχριτζή όλα αυτά ξεχάστηκαν ακόμα και η συνέντευξη ποταμός που έδωσε και ήταν ένας λίβελος εναντίον του αείμνηστου  Σπύρου Νίκα κ. Νίκο Μαργέτη επικοινωνιολόγε  και βοηθέ ταμία και κ. Δημήτρη Φλεβάρη άνθρωπε της αλλαγής
Και αυτός ο παράνομος ευρισκόμενος στο χώρο της διαιτησίας είχε την θρασύτητα να τιμωρήσει τον Γιάννη Κακριδή  γιατί τόλμησε να διαιτητεύσει έναν αγώνα μεταξύ φίλων  που ήταν μετά την λήξη του ένα φαγοπότι και  επομένως μια φιλική συγκέντρωση.
Και αυτός ο αρχαιότερος διαιτητής  της Κορινθίας ο Γιάννης Κακριδής να αναγκαστεί να φύγει από την ένωση Κορινθίας  γιατί ο παράνομος Ιαβέρης της νομιμότητας  τον τιμώρησε.
Τώρα έμαθα ότι έφυγε και ο διαιτητής Σεφέρης αλλά επανήλθε ο Χονδρόπουλος  που δεν έπρεπε να περνάει έξω από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα μετά τον αγώνα Π ΑΣ Κόρινθος –Κόρινθος 06 που άρχισε τον αγώνα 17 λεπτά αργότερα από τους άλλους αγώνες για ήταν έτσι φτιαγμένο το σκηνικό Και όλα έγιναν για να σωθεί η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος που η σωτηρία του εξαρτάτο  από της έκβαση  Αστέρα Δερβενίου – Α Ο Ζευγολατιού  Και ι διαιτητής Χονδρόπουλος  έλαβε μέρος σ όλο αυτό το κακό σκηνοθετημένο  έργο που προσβάλει κάθε έννοιας  νοημοσύνης  μας και σωστής οργάνωσης του πρωταθλήματος .

Που το γενικό πρόσταγμα το είχε ο εικονικός πρόεδρος  που το Σ Δ Ο Ε τον έπιασε με μια στάνη αρνιά στην πλάτη. Τόλμησε να μου απαντήσεις. Αλλά τώρα δεν υπάρχει ο αντιδήμαρχος Δήμου Κορινθίων για να σε σώσει  Ξέρεις τι ωραία αισθάνομαι που δεν τολμάς να με αντιμετωπίσεις .Κλειστό λοιπόν το στόμα σου το κρατάς  όχι γιατί με σνομπάρεις αλλά σ έχω ρίξει στο καναβάτσο.