Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ο Δήμαρχος Πνευματικός θέλει καθαρή αντιπολίτευση γι αυτό αφαιρεί αρμοδιότητες από τον αντιδήμαρχο Μουρούτσο για να την έχει.


                 Αποτέλεσμα εικόνας για πΝΕΥΜΑΤΙΚΌς μΟΥΡΟΎΤΣΟς
Το λιοντάρι δεν ξέρει να προστατευθεί από παγίδες και η αλεπού δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους λύκους. Πρέπει να είσαι λοιπόν αλεπού για να αναγνωρίζεις τις παγίδες και λιοντάρι για να τρομάζεις τους λύκους.
Νικολό Μακιαβέλι


Όπως πολλές φορές έχω γράψει και έχω πει είναι ο Πνευματικός  ο μοναδικός πολιτικός που λέει λιγότερα από τα έργα που κάνει.
Και να μη τολμήσει κανένας να πει ότι τα έχω βρει με τον δήμαρχο μια και ο Νικηφόρος τα βρίσκει πάντα με την αλήθεια που πιστά χρόνια αμέτρητα υπηρετεί. Προσωπικά επειδή μελετώ τα πάντα πριν γράψω έστω και μια πρόταση είχα καταλάβει ότι ο ευρισκόμενος στην φωτογραφία να ανταλλάσσει χειραψία θέρμη με τον δήμαρχο  ο κ. Μουρούτσος που  φέρει και τον τίτλο του αντιδημάρχου ότι κάτι δεν πάει καλά. Εμείς που γνωρίζουμε τα του ποδοσφαίρου μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κόκκινο πανί τον Δήμαρχο για τους οπαδούς του Π Α Σ Κόρινθος που έκαναν την επιλογή και πήγαν με τον αντίπαλο του Πνευματικού. Και έρχεται ο κ. Αντιδήμαρχος και γίνεται σπόνσορας  

Αποτέλεσμα εικόνας για μΟΥΡΟΎΤΣΟς πασ κΌΡΙΝΘΟς

Του Π Α Σ Κόρινθος που κάνει άσκημη αντιπολίτευση αφού είχαν διαχωρίσει την θέση τους και πήγαν με τον αντίπαλο του κ. Μουρούτσο
Και έρχεται τώρα ο αντιδήμαρχος που τον διόρισε ο Πνευματικός και βοηθάει αυτούς που του  κάνουν αντιπολίτευση
Και ο δήμαρχος επειδή δεν έχει δικαίωμα να τον αλλάξει και του αφαιρεί όλες τις αρμοδιότητες Και τον διευκολύνει και τον κάνει επαναστάτη με αιτία για να μπορεί  ελεύθερα  δικαιολογημένα και ανοικτά να του κάνει αντιπολίτευση.
Μη ρίχνεις πέτρα στο πηγάδι που σε δρόσισε