Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Μόνο ο Νικηφόρος τολά

 
Τρυπώνω και …ξετρυπώνω 
Ο χειρότερος κουφός είναι αυτός που δεν θέλει να ακούσει…

Προς το Δ Σ της Ε Π Σ Κορινθίας


\Κύριε Πρόεδρε

Επειδή σας ασκώ κριτική επάνω σε θέματα τα οποία έχουν σχέση με την  άσκηση της διοίκησης του φορέα του ποδοσφαίρου στο νομό μας σας γνωρίζουμε τα παρακάτω.
1—Η εφημερίδα Σήμερα θα σας δημοσιεύει την άποψη σας όποια και να είναι αυτή. Με το δικαίωμα να την σχολιάσουμε ή να σας απαντήσουμε. Και αν έχουμε σφάλει να σας ζητήσουμε και συγγνώμη
2—Κάθε Δευτέρα έχουμε την αθλητική εκπομπή  ¨όλα στη σέντρα» που μπορείτε  να παρεμβαίνετε με οποιοδήποτε τρόπο .
Και όλα αυτά τα θεωρούμε φυσιολογικά επειδή πιστεύουμε στις αρχές της δημοκρατίας που απαγορεύει το μονόλογο και ότι αυτός που κρίνει πρέπει να κρίνεται.

Νικηφόρος

Το στείλαμε στην ένωση και περιμένουμε τις δικές της ενέργειες για να μη έχει την δικαιολογία ότι δεν έχει την δυνατότητα να μας κεραυνοβολήσει. Και επειδή εμείς θεωρούμε ότι όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες  στείλαμε αυτό το ενημερωτικό προς τον φορέα που διοικεί  το ποδόσφαιρο στο νομό μας.
Αλλαγή προπονητή στον Πέλοπα



Διαβάζω

Η ανακοίνωση:
«Σε συμφωνία ήρθαν σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση του Πέλοπα και ο Μίλτος Γκόφας ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής των ερυθρόλευκων καθώς και το δύσκολο έργο να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μετά το άσχημο ξεκίνημα.
Ο έμπειρος Αιγιωτης τεχνικός έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες Β' και Γ' Εθνικής μεταξύ άλλων σε Αγία Παρασκευή, Παο Ρουφ, Βύζα Μεγάρων, Αχαϊκή, Καλαμάτα, Πανηλειακό, Ιαλυσό Ρόδου.

Καλώς ορίζουμε τον Μιλτιάδη Γκόφα στην οικογένεια του Πέλοπα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Σχολιάζει ο Νικηφόρος


Ένας Κορίνθιος προπονητής έφυγε και ένας γυρολόγος όπως βλέπω στο βιογραφικό του  μας έρχεται. Εμείς θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα  του καινούργιου προπονητή  αλλά με το έμψυχο υλικό που είχε ο Τάσος Πέρρας. Γιατί να μη κάνουν μεταγραφές που δεν έκαναν επί εποχής Τάσου  που τον έδιωξαν  ενώ αυτό δεν του άξιζε.