Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ο Νικηφόρος μόνο την αλήθειά υπηρετεί















                                                 

Ο Νικηφόρος δεν πολιτεύεται Βασίλη Παπαφίλη αλλά αγωνίζεται για τα νιάτα Και με τους ορισμούς που έχουν γίνει η ομάδα Κόρινθος 06 δεν έχει κανένα δίπλα της παρά μόνο έναν ικανό προπονητή
που έχει μια πολύ καλή ομάδα και έναν πρόεδρο με μόνο προσφορά  Οι άλλοι που γράφεις μπορεί να είναι φίλοι σου και να θέλεις να τους υποστηρίξεις. Και αναφέρομαι στον διαιτητή Καλαρά που τον θεωρώ ικανό και που γράφεις αντί να κοιτάξω για τον Χονδρόπουλο Αναφέρομαι στο Καλαρά και επισημαίνω αυτόν το ορισμό γιατί μέσα σε εννέα αγωνιστικές ο Καλαράς έχει διαιτητεύσει για δεύτερη φορά την ομάδα του Π Α Σ ενώ υπάρχου τουλάχιστον οκτώ άλλοι που ούτε μάλλον θα έχουν την τιμή να διαιτητεύσουν της ιστορική Μπάρτσα.
Και υπάρχει και η πρώτη διαιτησία του Καλαρά  στον αγώνα Ηρακλή Λεχαίου -- Π Α Σ Κόρινθος που φωνάζουν όλα τα άψυχα του γηπέδου του Λεχαίου. Και επόπτης είναι ο Κωνσταντόπουλος που ήταν διαιτητής του περσινοί  αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Κορινθος 06 που έκανε μαζί με τον Μπετσόγλου ότι έπρεπε για να χάσει το πρωτάθλημα η ομάδα του Δημήτρη Μπινιάρη.

 Και όταν θα γράφεις στο μπλοκ μου να μη χρησιμοποιείς απρεπείς εκφράσεις Δεν θα το κατεβάσω στο επίπεδο αυτών που με λαθεμένο τρόπο θέλεις να υποστηρίξεις.