Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Η λεβεντιά δεν μπορεί να κρυφτεί





 Διαβάζω μια ανακοίνωση Γιάννη Αλεξόπουλου προπονητή ποδοσφαίρου  που φανερώνει λεβεντιά αφού κανένας μέχρι στιγμής δεν την διέψευσε:

Αναλυτικά:
«Υπέβαλα την παραίτησή μου, μετά από συνάντηση που είχα με τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς γνωρίζοντας και το γεγονός ότι η διοίκηση έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα, ζήτησα την αποδέσμευση ορισμένων παικτών οι οποίοι και ζημιώνουν το σύλλογο, αλλά και δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, θέλοντας να στηριχθώ σε όσους βοηθούν, αλλά και σε παιδιά από την περιοχή, δεν εισακούστηκα και αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα της Προόδου».
 Σχολιασμός Νικηφόρου.
Κάπου έχω διαβάσει τα λόγια του σοφού Ευάγγελου Παπανούτσου  « …ποτέ δεν λείπουν οι ευκαιρίες να δείξει ο άνθρωπος  την ηθική του ποιότητα»
Τον Γιάννη Αλεξόπουλο τον γνωρίζω από πολύ παλιά γιατί όταν ήρθα στην Κορινθία  και ασχολήθηκα με τα Μέσα Ενημέρωσης ήταν προπονητής στην ομάδα του χωριού μου  που είναι οι Κλένιες. Γνωρίζω ότι έχει ανάγκη από τον μισθό  του προπονητή ,Και όμως εισηγήθηκε στην διοίκηση του Αγίου Βασιλείου  πράγματα που ανήκουν στην φαντασία όλως που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.
Λέει στη διοίκηση ο Γιάννης  ότι γνωρίζω ότι έχετε ξοδέψει αρκετά χρήμα παίρνοντας παίκτες που ζημιώνουν την ομάδα  Και επειδή  δεν προσφέρουν τίποτα  στην ομάδα  ζητώ να φύγουν . Και να στηριχτώ  σ αυτούς που βοηθούν και σε παιδιά της περιοχής. Αυτή λοιπόν η κρυστάλλινη πρόταση δεν γίνεται αποδεκτή από την διοίκηση. Βέβαια όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Για αυτό πιστεύουμε ότι θα έχουμε απάντηση από την Διοίκηση  γιατί πιστεύουμε ότι είναι εκτεθειμένη

Νομίζω ότι οι παίκτες που δεν μπορούν να αλλαχτούν  πρέπει να είναι αυτοί που ενώ δεν έχουν καταλάβει ότι ο χρόνος έχει περάσει και δεν μπορούν να είναι εν ενεργεία. Και καλό θα είναι να γίνουν διοίκηση και όχι άτυπη. Όποια απάντηση και αν πάρουμε εμείς θα τα δημοσιεύσουμε. Γιατί όπως είπε και ο Βολταίρος « Διαφωνώ μ αυτά που λες αλλά είμαι διατεθειμένος να δώσω και την ζωή μου  για να έχεις το δικαίωμα να το λες.»