Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Μιχάλης Τσιχριτζής είναι ο Λουδοβίκος 14 του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που τα έχει γελοιοποιήσει όλα

Σε όλο τον κόσμο, όπου υπάρχουν καπιταλιστές, «Ελευθερία του Τύπου» σημαίνει ελευθερία να εξαγοράζεις εφημερίδες, να εξαγοράζεις συγγραφείς, να δωροδοκείς και να διαστρέφεις την «Κοινή Γνώμη» προς όφελος της άρχουσας τάξης.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν, 1870-1924, Σοβιετικός ηγέτης


...αυτοί που αισθάνονται αδύναμοι είναι εχθροί της δημοσιότητας   

ο...καρυδάτος πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθία Μιχάλης Τσχριτζής επαγγελματίας παράγοντας που κάνει ότι θέλει και κανένας δεν νοιάζεται και από την άλλη έχουμε           την λειτουργία των Ακαδημιών με αποτέλεσμα να χάνονται ταλέντα και να διαλύονται ομάδες. 




Ο ανεπάγγελτος πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος με γραπτή του ανακοίνωση δήλωσε  


Οι ευθύνες είναι όλες ΔΙΚΕΣ σας καί να θυμάστε ότι στην δράση δημιουργείται ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ με άγνωστα αποτελέσματα. 

Εδώ υπάρχει άμεση απειλή ενός ανθρώπου  που έχει καταπατήσει όλον τον πειθαρχικό κώδικα της <Ε Π Ο και έχει την θρασύτητα να απειλή γιατί αδικείται. Και όλα αυτά τα καλύπτει ο Τσιχριτζής που έχει κάνει χειρότερα και κανένας δεν ιδρώνει. 

τα παρακάτω έγραφα 18-9-202

Δεν τολμώ ούτε καν να το φανταστώ. 

Κύριε Πρόεδρε των διαιτητών Κορινθίας αυτές τις γραμμές τις γράφω Σαββάτο 18 --9-- 2021 και ώρα 9 π.μ που το απόγευμα γίνονται δυο 

αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας Και ψάχνω να βρω τους ορισμούς και δεν τους βλέπω πουθενά να είναι γραμμένους. Από την  ώρα αυτή αν  και πέρα όταν δημοσιευθούν είναι απαράδεκτο. Γιατί μας δίνει το δικαίωμα να υποστηρίξουμε ότι η Ένωσης θέλει να υπάρχει μια μυστικότητα και έτσι να μη μπορούμε να κρίνουμε Βέβαια όλα αυτά μειώνουν τους διαιτητές που πανελλήνια  έχει φτάσει στο Ναδίρ Όλα αυτά τα περιμέναμε αλλά όχι τόσο προκλητικά. 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 

Και η μη δημοσίευση ονομάτων διαιτητών που θα διαιτητεύσουν τους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος συνεχίζεται και εγώ ρωτώ Γιατί καταργήθηκε η δημοσίευση ως φίλος του ποδοσφαίρου απαιτώ να μάθω Και δηλώνω ότι αν υπάρχει και μια αστεία δικαιολογία θα σταματήσω να δημοσιογραφώ. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε Π Ο που διοικεί τους Έλληνες Διαιτητές πάντα δημοσιεύει τα ονόματα. Πιστεύω ότι η ανόητη ενέργεια του Τσιχριτζή φανερώνει ότι θέλει να είναι στην ουσία πραγματικός Λουδοβίκος 14 που με απλά λόγια σημαίνει Χαρίζω πρωταθλήματα και δεύτερες προνομιούχες θέσεις. Εξαπατώ την πολιτεία μ ένα εικονικό τιμολόγιο.Αν και δέχθηκε δολοφονική επίθεση ( και όχι η άλλη του Δημητράκη Γκρούτση η σκηνοθετημένη ) δεν έκανε μήνυση