Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Χαμογέλα :!!! Αυτοί και πάλι θα σε ληστέψουν που είναι πεπειραμένοι και δεν κάνουν λάθη,

Όταν κάποιος σε κατηγορεί ότι κάνεις μόνο ό,τι θέλεις εσύ, συνήθως εννοεί ότι δεν κάνεις ό,τι θέλει αυτός.

Μανώλης Δουκίδης, Έλληνας συγγραφέας

ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΛΛΙΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΜΠΕΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ






Διαιτησία στην Κορινθία σήμερα δεν υπάρχει και αυτό το γνωρίζουν όλοι εκτός από τον Μιχάλη Τσιχριτζή που την χρησιμοποιεί για να βγάζει τους πρωταθλητές. Και αυτό δεν το έχω γράψει πρώτη φορά. Αλλά η Ένωσης επειδή με περιφρονεί δεν απαντά.

Περίτρανο επιβεβαιωτικό παράδειγμα αυτών που γράφω είναι  το καινούριο μέλος  της επιτροπής Μπετσόγλου Γιάννης που έπρεπε να του είχε απαγορευθεί η είσοδος στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Αυτός μαζί μα τον υποβιβασμένο βοηθό Κωνσταντόπουλο έκλεψαν από την Κόρινθο 06 ένα πρωτάθλημα. Να γιατί έγινε μέλος της επιτροπής διαιτησίας Έχει λοιπόν "ένδοξο" παρελθόν Και έχω μια σοβαρή απορία Ο Γιώργος Καλλιόλιας που συναντιέται μα αυτό το λουλούδι της διαιτησίας το αμύριστο. 

Ο πρόεδρος Παναγιώτης  Αργύρης ασχολείται με τα διοικητικά της διαιτησίας από την εποχή του Σπύρου Νίκα που σημαίνει αυτός ο άνθρωπος της διαιτησίας δεν νοιάζεται ποιος διοικεί αρκεί να βγαίνουν μαζί με την αμοιβή του παρατηρητή διαιτησίας τα έξοδα της λαϊκής και του χασάπη. Ο ανθρωπος ακολουθεί πιστά το Δόγμα του Άδαμ Σμίθ που όλα αρχίζουν και τελειώνουν στην οικονομία.  

Θα απουσιάζει ο παράνομος ευρισκόμενος στο χώρο της διαιτησίας Δημητράκης Γκρούτσης που όμως είμαι βέβαιος ότι πάλι θα είναι ο αφανής ηγέτης. Γιατί κανένας δεν θα ξεχάσει το υβρεολόγιο που είχε εξαπολύσει εναντίον του Σπύρου Νίκα.  που αν δεν ήταν κανένας Κορίνθιος διαιτητής δεν θα προχωρούσε. κανένας όπως γίνεται την σημερινή εποχή. Που έχουμε τρεις διαιτητές στην τρίτη κατηγορία. Και επί ημερών Νίκα είχαμε δυο διαιτητές στην πρώτη Εθνική. κατηγορία Γιώργος Δούρος Χαράλαμπος Πάτρας.  Αλλά πάντα θα τον θαυμάζουμε τον Δημητράκη που ενώ δέχτηκε επίθεση τεσσάρων μασκοφόρων απέδειξε πόσο δυνατός είναι αυτός και η παρέα του στους σχεδιασμούς.                                                                    σ