Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Κορίνθιοι Δήμαρχοι είσαστε υποχρεωμένοι να δηλώσετε αν έχετε κάνει έλεγχο οι χορηγίες που πήραν τα Κορινθιακά Σωματεία αν έχουν σωστά διαχειριστεί

 Ο χειρότερος κουφός είναι αυτός που δεν θέλει να ακούσει…



Τρυπώνω …ξετρυπώνω ... και ότι βρω ... το γράφω :






Ένα από τα έσοδα μιας ομάδας είναι αυτά που προέρχονται από τα εισιτήρια των αγώνων Και καλά τα γήπεδα που είναι φραγμένα και δεν μπορείς να περάσεις χωρίς να πληρώσεις.Αλλά τα άλλα όπως της Θύελλας Πετρίου που εκεί αισθάνθηκα  αηδία Μέσα σ ένα αυτοκίνητο ήταν δυο που παρακολουθούσαν τον αγώνα. Για μια στιγμή τους βλέπω να έχουν πάρει την κατηφόρα Και έφτασαν σ ένα σημείο και ούρησα ν Και ομολογώ εντυπωσιάστηκα αφού άφησαν και οι δυο το παιχνίδι να κάνουν την ανάγκη τους. Την ίδια ώρα είδα δυο φιλάθλους του Πετρίου να κόβουν εισιτήρια Συμπέρασμα Αυτοί οι δυο πήγαν να δουν να παίζει η ομάδα τους στο Πετρί και όταν ήρθε η ώρα του εισιτηρίου πήγαν για ξελάφρωμα  Αίσχος . 


Στην Ένωση  Ποδοσφαιρικών Σωματείων  Κορινθίας υπάρχουν οι συνθέσεις των διοικητικών συμβουλίων των ομάδων. Θα θέλαμε να μας δημοσιεύσει η προϊσταμένη αρχή  τα ονόματα των παραγόντων που διοικούν το ποδόσφαιρο της Κορινθίας Γιατί αν παραδειγματιστούμε από τον Μιχάλη Τσιχριτζή  που διοικούσε τον Π Α Σ Κόρινθο και χάριζε πρωταθλήματα και προνομιούχες θέσεις χωρίς να λογοδοτεί Και να το πιάνει το ΣΔΟΕ με εικονικό τιμολόγιο της τάξεως των 9.000 ευρώ. Αν πάρουμε αυτά ως δεδικασμένα γιατί να μη λάβουμε σοβαρά υπόψη μας ότι υπάρχουν πρόεδροι σωματείων ενώ είναι άνεργοι  διοικούν. Με αποτέλεσμα να αφήνουν τους παίκτες απλήρωτους και να κάνουν χειμώνα μπάνιο με κρύο νερό. Με αποτέλεσμα να ρεζιλευτούμε Πανελληνίως γιατί την καταγγελία την έκανε ο Αρκάδιος γιος του Βαζέχα όταν ήταν παίκτης του Π Α Σ Κόρινθος. Αν δεν μας γνωρίσουν τις συνθέσεις των Δ Σ των Κορινθιακών Σωματείων η Ένωσης τους καλύπτει.