Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμαρχε Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλε:Και δικό ΄σου δημιούργημα είναι ο πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος.

 Κόρινθος  κατά του Δήμου Κορινθίων

( Ένα πλαστό κατηγορώ ) 

Δήμαρχε Κορινθίων οι δημότες σου θα σ ευγνωμονούν που έδιωξε από το ταμείο του Δήμου τις βδέλλες 

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δεν υπηρετεί την αλήθεια. :

«Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας σχετικά με την επιχορήγηση του Δήμου μας για το έτος 2021.

Η αίτηση του σωματείου μας προς τον Δήμο Κορινθίων είναι η υλοποίηση  της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αυτή ψηφίστηκε και εγκρίθηκε και αναρτήθηκε στην Διαύγεια τον Ιανουάριο του 2019 μετά από πρόταση του κυρίου Νανόπουλου.

Τα χρήματα αυτά θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι πλέον ότι τα οφείλει ο Δήμος Κορινθίων στην Ιστορική ομάδα της πόλης μας και αρνείται μέχρι τώρα να υλοποιήσει την απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου.

Στο τελευταίο δε δημοτικό Συμβούλιο που συζητήθηκε το θέμα των επιχορηγήσεων η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ του νομού έλειπε από την σχετική λίστα!!!!!

Θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι για το έτος 2020 το ποσό των 2000 (δυο χιλιάδες) ευρώ που εγκρίθηκαν για το σωματείο μας δεν το αποδεχθήκαμε.

Ζητάμε από όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους δημοτικούς συμβούλους να πάρουν δημόσια θέση στο επόμενο συμβούλιο ώστε να γνωρίζουν ΟΛΟΙ οι Κορίνθιοι τους Δημοτικούς Συμβούλους που αρνούνται να υλοποιήσουν την απόφαση.

Να τονίσουμε ότι η θέση του Δ/Σ μας είναι ότι οποιοδήποτε άλλο ποσό επιχορήγησης δεν θα γίνει αποδεκτό πάρα μόνο αυτό που της οφείλεται εδώ και 2 χρόνια.

Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963 είναι το μόνο ποδοσφαιρικό σωματείο που δεν έχει επί χορηγηθεί από τον Δήμο μας από το 2014»

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 

Αρχίζω από χοντρά που πολλές φορές έχω γράψει και απάντηση δεν έχω πάρει. Επειδή πιστεύω ότι η επανάληψη μητέρα έχει την μάθηση επανέρχομαι και ερωτώ.

Η ομάδα κακώς χρησιμοποιεί  την λέξη Κόρινθος γιατί έτσι δεν είναι δηλωμένη στην Ένωση. Και μόνο οι απατεώνες χρησιμοποιούν ονόματα πολλά  

1-- Τι επάγγελμα ασκεί ο πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος  και αν μπορεί να κατέχει μέσα στην ομάδα δυο αξιώματα του προέδρου και του προπονητή. 

2--Υπάρχει επίσημη καταγγελία του ποδοσφαιριστή  Αρκάδιου Βαζέχα την εποχή που ήταν παίκτης του Π Α Σ Κόρινθος η διοίκηση τους άφηνε απλήρωτους Και τους υποχρέωνε να κάνουν μπάνιο τον χειμώνα με κρύο νερό αφού η Δ Ε Η του είχε κόψει το ρεύμα. Δηλώσατε ότι θα τον μηνύσετε αλλά ποτέ δεν υλοποιήσατε την απειλή σας. 

3--Για να πάρουν  ομάδες επιχορηγήσεις από τον Δήμο πρέπει να υπάρχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που  είναι   στάνταρ Δηλαδή απολογισμοί προϋπολογισμοί και δραστηριότητα του σωματείου. Από αυτά αλήθεια πόσα έχετε στο λογιστήριο σας; 

4--Παίρνετε από την πρώτη ημέρα που αναλάβατε την Διοίκηση της ομάδας του Π Α Σ Κόρινθος από τους διαφόρους Κορίνθιους επιχορηγήσεις. Μπορείτε να τις δημοσιεύσετε 

5--Στον αγώνα Ατρόμητου Χιλιομοδίου -- με τον ΠΑ Σ Κόρινθος χαρακτηρίσατε τον διαιτητή του αγώνα αδελφή που είναι βαρύτατη δυσφήμιση του αθλήματος  Όταν ο δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός δεν σας έδωσε τις 30.000 ευρώ που είχε ψηφίσει η πλειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου.Και υποδείξατε στους ψηφοφόρους να τον μαυρίσουν. Το υβρεολόγιο το επαναλαμβάνετε τώρα εναντίον του νυν δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου γιατί δεν σας έδωσε ευρώ από τις χορηγίες Και αντί να ακολουθήσετε την νόμιμο οδό προτιμήσατε τις ύβρεις για να αποδείξετε ότι διαφέρετε. Ενώ άλλος είναι ο ουσιαστικός λόγος Αποτελείται παράσιτο μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου και γι αυτό δεν ακολουθείτε νόμιμες διαδικασίες. 

6--Σε συνέντευξη .σας που είχε και τον Δημοτικό Σύμβουλο - Μουρούτσο παρόντα  είπε ο γενικός σας γραμματέας Δημήτρης Λέκκας το παρακάτω που αποτελεί ότι το χειρότερο για την δημοκρατία και το άθλημα   Είπε "... θέλω τον κόσμο του Π Α Σ  Κόρινθος να γίνει όχλος και να το ν διοικεί το Δ Σ του που να ονομασθεί οχλοκράτης. Αυτό αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας και του αθλήματος. Και βρέθηκε κανένας να σας τραβήξει του αυτί.

7--Γιατί ο Παναθηναϊκός διέκοψε την συνεργασία μαζί σας, 

8--Με συναντήσατε σ ένα γήπεδο που γινόταν ο αγώνας για το κύπελλο Κορινθίας και αφού με απείλησε μου έκλεισε ραντεβού ραντεβού στην κεντρική πόρτα του σταδίου μετά την λήξη του αγώνα. Τον ρώτησα πως τον λένε και μου είπε ότι είναι ο κ. Γ@Μ@Ω .Στο ραντεβού εγώ πήγα και αυτός δεν ήρθε. 

9--Σε πόσους μέχρι σήμερα ποδοσφαιριστές οφείλει ο Π Α Σ Κόρινθος 

Αν  μπορείτε να απαντήσετε σ έναν από τους εννέα παραπάνω λόγους ότι δεν υπηρετεί την αλήθεια θα σταματήσω να δημοσιογραφώ,