Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Σ αυτό το κατηγορώ ποιος τολμά να πει το όνομα παρών:!!! Να βάλετε πρόεδρο της Ένωσης τον πατέρα Παύλος τον οραματιστή.

 


Μια θλιβερή κλήρωση  απέδειξε περίτρανα την διάλυση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου 

Ο  πρόεδρος της επιτροπής του πρωταθλήματος και κυπέλλου Τάκης Βράκας  μόνιμος μαϊντανός αφού λόγω του  τίτλου του βοηθός του καθηγητή Μπαμπινιώτη γενικός γραμματέας της ένωσης  Κορινθίας.

Το θαύμασα στο γήπεδο της Πουλίτσας που έβρισε το σημερινό συνεργάτη του Μιχάλη Τσιχριτζή. Και ο λόγος ήταν απλός  Ο τότε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος Μιχάλης Τσιχριτζής κατηγόρησε τον Πέλοπα Κιάτου ότι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ( τότε αγωνιζόταν στην τέταρτη κατηγορία ) οι παίκτες του Κιάτου τον έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια. Το τι  του είπε νομίζω ότι θα μπορούσες να γράψεις  μια υβριστική εγκυκλοπαίδεια. Βέβαια το ίδιο έκανε και Τσιχριτζής  με την Θήβα και την Ηλιούπολη  Από τον Ξυλοδαρμό τον γλύτωσε ο Άγγελος Μαργέτης που τον έβαλε παράνομα μέσα στη αγωνιστικό χώρο. Από τότε είχε καταλάβει ο Πονηρός Άγγελος ότι θα συγγενεύει  με τον Λουδοβίκο 14 κατά την πορεία.  Αυτό σημαίνει να ελίσσεσαι και γι αυτό ποτέ  δεν θα είναι χαμένος. 



Το άλλο μέλος της επιτροπήςείναι ο Νίκος Μαργέτης  ο θετός υιός του Σπύρου Νίκα που πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος μια και τον πούλησε όταν ο Νίκας ήταν στην ζωή. Με αυτό
 απέδειξε ότι είναι άξιο τέκνο του πατέρα του. Άγγελου 

Το τρίτο μέλος είναι ο Φάνης Σιτές μια ποδοσφαιρική φυσιογνωμία την οποία έφτιαξε αυτός. Και στις εκλογές της Ένωσης του 2017 να μας  παρουσιαστεί ως συν-αρχηγός  που μαζί με τον Στάθη  Γκουρβέλο  διεκδίκησε την Ένωση. Και παίζοντας τέλεια τον ρόλο του δούρειου ίππου έβγαλε πρόεδρο  τον Μιχάλη Τσιχριτζή. Όπως έγινε δούρειος ίππος και ο Παναγιώτης Λαμπρινός. Και μετέπειτα ο Γιώργος Τριαντάφυλλος  Αλλά αυτός το έκανε ξεδιάντροπα. Επομένως ο Μιχάλης Τσιχριτζής διοικεί με δούρειους ίππους. Και ο συν --αρχηγός πήρε γαλονάκι και έγινε αθλητικός δικαστής Για να τον διασύρει ο κ. Γ@Μ@Ω που δεν τόλμησε να τον καλέσει σ απολογία που ¨"βάφτισε " Κορίνθιο Διαιτητή αδελφή. 

Αυτά τα τρία αμύριστα μπουμπούκια ανέλαβαν να κάνουν τις κληρώσεις. 

Δεν είναι τυχαίος ο τρόπος της Νέας κλήρωσης που τον βρήκε η οδός Νοταρά 48 για να κρύψει την διάλυση του ποδοσφαίρου του νομού μας. Γιατί στην πρώτη εκλογή έλαβαν μέρος τα σωματεία της δεύτερης κατηγορίας και ένα αδέσποτο. Σύνολο 17. Που μας φανερώνει ότι δεν θα υπάρχει πρωτάθλημα τρίτης κατηγορίας. Τώρα αν βάλουμε και τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας θα έχουμε ένα σύνολο 37 ομάδων. Στις εκλογές του 2017 ψήφισαν 57 σωματεία που σημαίνει διάλυση 20 σωματείων. Και στις εκλογές του 2013  69 σωματεία. 

Στους αριθμούς που παραθέτω τι μπορείτε να μας πείτε; Και ιδίως οι παράγοντες των σωματείων όπως ο πάπα Παύλος που αγωνίζεται να ξεπεράσει σε φήμη τον αείμνηστο παράγοντα του Παναθηναϊκού Αντώνη Μαντζαβελάκη. 

Σ αυτό το κατηγορώ ποιος τολμά να πει το όνομα παρών:!!! Να βάλετε πρόεδρο  της Ένωσης τον πατέρα Παύλος τον οραματιστή.