Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Μήπως αφού όλοι αδιαφορούν ήρθε η ώρα του εισαγγελέα του προστάτη των αδύναμων.

 Μια τηλεοπτική ποδοσφαιρική μετάδοση αγώνα του Πρωταθλήματος της Κορινθίας που μας ρεζίλεψε και πάλι διεθνώς                                                                                                                                                                                                                                                                                    


Και πάλι είχαμε τηλεοπτική μετάδοση ενός αγώνα για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας του τοπικοί πρωταθλήματος Με μια διαφορά που εδώ η αντίπαλος του Π Α Σ Κόρινθος είναι ο Α Ο Λουτράκι Μια ομάδα που διοικείται στα πρότυπα επαγγελματικών σωστών ποδοσφαιρικών ομάδων, 


Ο Π Α Σ Κόρινθος για να δείξει ότι διαφέρει από τις άλλες ομάδες βρήκε ένα κατασκεύασμα που το χαρακτήρισε μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα. και δεν μπορώ να καταλάβω την θρασύτητα του ανεπάγγελτου προέδρου του Π Α Σ Κόρινθος που δημιούργησε αυτό το απαράδεκτο εξάμβλωμα που στην δεύτερη αγωνιστική μέτρημα δεν έχει. Η κυρία και πάλι βγαίνει και λέει ότι ο αγώνας είναι μεταξύ Π Α Σ Κόρινθος --Α Ο Λουτράκι Επίσης και πιο είναι το αποτέλεσμα στο χρόνο που ανοίγει το στόμα της. Κανένας δεν κάνει την περιγραφή. Τώρα στην δεύτερη αγωνιστική έχουμε βελτιώσεις Μια μικρή ομάδα όχι παραπάνω από τους σαράντα έχει αναλάβει να παίζει τον υβριστικό ρόλο  της χορωδίας που υπήρχε  Και έτσι με την μετάδοση αυτό που ακούγεται είναι οι υβριστικές φωνές των σαράντα φίλων του Π Α Σ Κόρινθος και τίποτα άλλο. Αυτός είναι ο όχλος οραματιστή Δημήτρη Λέκκα που μόλις κατάλαβες τα δύσκολα έφυγες από τον σύντροφό σου κ. Γ@Μ@Ω Όταν δεν κελαηδεί η χορωδία ακούγονται με κάθε σαφήνεια  το α@@χίδ@ μ@λ@κ@ς   και όλα τα άλλα που ούτε ο καθηγητής Μπαμπινιώτης δεν τόλμησε να βάλει στο λεξικό του. Και όλα αυτά σκηνοθέτησε ο ανεπάγγελτος πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος για να ψυρίσει   τους παρακάτω χορηγούς 


Και έρχομαι και ρωτώ τος χορηγούς γιατί δίνουν τα ευρώ τους σε κάποιο κομπιναδόρο; Γιατί εδώ έχουμε όχι διαφήμιση των αλλά σκέτη δυσφήμισης.
Γιατί οι μεταδόσεις αυτές δεν έχουν καμία σχέση όχι με την τηλεόραση αλλά με τίποτα,  Αφού το καταακεύαε κάποιος για να τα οικονομάει. 

Και καλά γνωρίζουμε ότι ο πρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας Μιχάλης Τσιχριτζής δεν τολμά να κοιτάξει τον ανεπάγγελτο πρόεδρο του Π Α Σ Κόρινθος  Αλλά όμως  στην Κορινθία υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που θα μπορούσαν να βάλουν τέρμα στις ασυδοσίες του ανεπάγγελτου. 

Και ένας από αυτούς είναι ο εισαγγελέας του πρωτοδικείου Κορίνθου που ας πάρει στα χέρια του  την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Α Ο Λουτρακίου και δεν φρίξει τότε είμαι ένας κοινός συκοφάντης. Μήπως αφού όλοι αδιαφορούν ήρθε η ώρα του εισαγγελέα του προστάτη των αδύναμων.