Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεσάλωσε ο Π Α Κ Κόρινθος και προκειμένου να τα οικονομήσει χρησιμοποιεί κάθε είδους απάτης.

 

Ντροπή σας να δουλεύεται τόσο άγρια τον κόσμο προκειμένου να τον λεηλατήσετε εσείς που διοικείτε του Π Α Σ Κόρινθο . 



Παρακολουθώ
μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων που μπορεί να είναι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές Προσωπικά έκανα πολλές ραδιοφωνικές αφού το ραδιόφωνο είναι η μεγάλη μου αγάπη. 

Στην ιστορία της σκηνοθεσίας θα μείνει μια τηλεοπτική μετάδοση που έκανα για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Κορινθίας. Ο αείμνηστος Θύμιος Κάπος  με την δική προτροπή έκανε μια τηλεοπτική κάλυψη που είμαι βέβαιος ότι θα την ζήλευαν κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια. Χωρίς να είναι φίλος του ποδοσφαίρου ο αείμνηστος ξόδεψε τόσα πολλά που .οι διαφημίσεις σχεδόν δεν υπολογίστηκαν. Και αυτή η μετάδοση ήταν η αιτία που η Κόρινθος 06 έχασε ένα από τα πρωταθλήματα. Αφού όλα αυτά τα σκηνοθέτησε ο Μιχάλης Τσιχριτζής ο μεγαλύτερος δόλιος που έχω συναντήσει. Και ο λόγος του μηδενισμού ήταν ένας Δεν είχε πάρει άδεια μετάδοσης  Βέβαια χάσαμε την υπόθεση στην Ε Π Ο γιατί ο πρόεδρος Μπινιάρης δεν μ άκουσε να βάλει δικηγόρο τον Πέτρο Καϊμακάμη. 

Και ερχόμαστε την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Άγιοι Θεόδωροι  με τον Π Α Σ Κόρινθος που είναι μια σκέτη απάτη. Μια γυναικεία φωνή διαβάζει τους χορηγούς της εκπομπής και μάλλον με τους παίκτες να παίζουν και την εξέδρα φα φωνάζει.  Τους ποδοσφαιριστές να μη τους διακρίνουμε. 

Εδώ έχουμε εξαπάτηση των χορηγών από ένα ποδοσφαιρικό σωματείο της Ένωσης Κορινθίας. Και αφού υπάρχει δεδικασμένο με την Κόρινθο 06 που δεν ζήτησε άδεια. και μηδενίστηκε εδώ με την απάτη τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. 

Νομίζω ότι η ομάδα των Αγίων Θεοδώρωνς πρέπει να κάνει ένσταση. Και δεν μπορώ να καταλάβω από τους τόσους χορηγούς κανένας δεν είδε την απάτη;