Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Γιάννη Γεροβασίλη : Η πηγαίνεις σπίτ ισου ή στον εισαγγελέα Άλλη λύσης δεν υπάρχει.

Ο Νικηφόρος κρίνει για να κριθεί


...Θα ασχοληθώ με τις επιτροπές της Ε Π Σ Κορινθίας  

Πειθαρχική επιτροπή


ΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΗ
ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 
   ΔΕΜΕΚΑΣ ΑΡΗΣ

. Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Τον πρόεδρο και το ένα μέλος  ( Σπηλιώτη --Δεμέναγα ) δεν τα γνωρίζω και θα δώσουν τις εξετάσεις των και θα κριθούν

Γνωρίζω όμως πολύ καλά το τρίτο μέλος τον Γιάννη Γεροβασίλη που προσωπικά θα αποδείξω ότι ο άνθρωπος αυτός αποτελεί προσβολή για το άθλημα του ποδοσφαίρου.Και αυτό είναι πολυ εύκολο να το γράφεις αλλά πολύ δύσκολο να το αποδείξεις με στοιχεία. 


Διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας του Σπαθοβουνίου το χρονικό διάστημα που η ομάδα αυτή τιμωρήθηκε ένα χρόνο για κάτι το αξιόποινο  που έκανε. Αν αυτό υπάρχει ως γεγονός μπορεί να είναι δικαστής στην Ε Π Σ Κορινθίας;. Δεν είναι η πρώτη φορά που το γράφω και κανένας δεν απάντησε. Μα εδώ δεν απαντάμε σ εξώδικο συμβούλου που αναγκάστηκε να κάνει για να μάθει για κάποια οικονομικά στοιχεία. Ευτράπελα και όμως αληθινά που κανέναν δεν κοκκινίζουν.  

Ήταν δικαστής και επί εποχής Σπύρου Νίκα και το έπαιξε αντιστασιακός γιατί ο Νίκας χαρίστηκε στο Νίκο Μαργέτη τότε ποδοσφαιριστού. Ενώ ο ποδοσφαιριστής απαλλάχτηκε λόγω ασάφειας του φύλλου αγώνα Αυτόν το αντιστασιακό τον έκανε δικαστή ο Μιχάλης Τσιχριτζής Που παραβίασε όλες τις διατάξεις προκειμένου να μη αγωνιστεί στον αποφασιστικό αγώνα Σπαθοβούνι- Σαρωνικός. 

Γιάννης Γεροβασίλης ο αθλητικός δικαστής.Ας μαζευτούμε και να τον φτύσουμε για να μη μπορεί να τον πιάσει μάτι.