Ω!!! Αλήθεια πόσα εγκλήματα γίνονται
προς χάρη σου



... ανεπάγγελτε η θρασύτητα σου οι σαράντα υβριστές σου δεν με συγκινούν και θα σε πολεμώ.



Οι εμμονές και οι ιδεοληψίες που επικρατούν στους κόλπους της κορινθιακης διαιτησίας εδώ καί έξι χρόνια εναντίον της Ομάδας μάς και εκφράζονται μέσω συγκεκριμένων διαιτητών θά σταματήσει ΣΗΜΕΡΑ. τονίζει ο κ. Γ@Μ@Ω


ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963
27/9/21
Δελτίο Τυπου
Προς : ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Επιτροπή Διαιτησίας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Οι εμμονές και οι ιδεοληψίες που επικρατούν στους κόλπους της κορινθιακης διαιτησίας εδώ καί έξι χρόνια εναντίον της Ομάδας μάς και εκφράζονται μέσω συγκεκριμένων διαιτητών θά σταματήσει ΣΗΜΕΡΑ.
Οι αγώνες μας μεταδίδονται όλοι μέσω live streaming γιά να σταματήσει η σπέκουλα και η προπαγανδα από τους γνωστούς " κύκλους " . Πιστέψαμε λανθασμένα ότι τα όργια καί τα εγκλήματα που έγιναν τα δυο τελευταία χρόνια θά τελείωναν.
Οι ευθύνες είναι όλες ΔΙΚΕΣ σας καί να θυμάστε ότι στην δράση δημιουργείται ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ με άγνωστα αποτελέσματα. Κορίνθιοι Διαιτητές και επόπτες με προφανη ταλέντο και ήθος δυστυχώς" δηλητηριαζονται" από τους " Διαιτητοπατερες "- "Μέντορες" που έχουν την κυρια ευθυνη για την εικόνα της κορινθιακης διαιτησίας πλεον και στις εθνικές κατηγορίες.
Τα βίντεο των αγώνων από διαιτησίες τυπου ( Χιλιομοδιου - ΑΟ Λουτρακι - Ισθμιακου- Κυψελου κλπ) τα τελευταία δύο χρόνια καταδεικνύουν πλεον σε όλους τους Κορινθιους προσωπα και πρακτικες στο Κορινθιακό ποδοσφαιρο. Ουδείς μπορεί να συνεχίζει να κρυβεται.... Τα ονόματα σας συζητιούνται σε όλα τα γήπεδα σε όλες τις ομάδες και καθήκον μας για να προστατεύσουμε την Ομάδα μας την ΚΟΡΙΝΘΟ 1963 είναι να ξεσκεπάσουμε αυτους που κρυβουν το κεφάλι τους στο χωμα σαν τους στρουθοκαμηλους ενώ όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι.
Σήμερα κιόλας θα ζητήσουμε συνάντηση με την Επιτροπή διαιτησίας και με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθιας.
Το Δ/Σ

Σχολιάζει ο Νικηφόρος.

Αυτά που γράφει στην ανακοίνωση του ο Π Α Σ Κόρινθος αποτελούν δυσφήμιση του ποδοσφαίρου και μάλιστα τους διαιτητές. Είναι υποχρεωμένη η διοίκηση του ιστορικού σωματείου να μας γνωρίσει τους διαιτητο-π πατεράδες Περιμένω την πειθαρχική επιτροπή να κάνει το καθήκον της Και είμαι βέβαιος ότι έχοντας μέλος τον κ. Γιάννη Γεροβασίλη αυτόν που μπάζει από όλες τις πάντες Και είναι πολύ τυχερός ο κ. Γ@Μ@Ω ο ανεπάγγελτος που στο πρόσωπο του Νέου δικαστή θα βρει την πλήρη δικαίωση του. Που σημαίνει αυτός θα δικάζει.

Ανεπάγγελτε πρόεδρε του Π Α Σ Κόρινθος

Με αυτά που γράφεις στην ανακοίνωση σημαίνει ότι πάσχεις από την νόσο Αλσχάϊμερ γιατί άλλη δικαιολογία  να βρω δεν μπορώ.. Όλοι γνωρίζουν ότι προσωπικά διοικείς την ένωση, Χαρακτηρίζεις διαιτητή αδελφή και δεν σε καλούν ούτε καν σε απολογία.Ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα ο προπονητής Νίκος Πίλιουρας επειδή χαρακτήρισε την διαιτησία του Καρσιώτη τιμωρήθηκε μα 500 ευρώ ή σε δραχμές 170.000 Σχεδόν όλοι οι Κορίνθιοι διαιτητές έχουν εκτεθεί επειδή με φανατισμό σε υποστήριξαν. Μπορώ να τους αναφέρω  με κάθε λεπτομέρεια  με πρώτο και καλύτερο τον Καλαρά,.

Παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. 

Καταλαβαίνεις πόσο σε δουλεύει ένας άνθρωπος που ενώ λεηλατεί τίτλους από την Κόρινθο 06 βγαίνει και παίρνει μόνος του το δάφνινο στεφάνι του αδικημένου.