Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Η απολογία Γραμμένου στην Επιτροπή Δεοντολογίας



Η απολογία Γραμμένου στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Διαβάζω και σχολιάζω :

Στην επιτροπή δεοντολογίας έφθασε  η υπόθεση του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψηφίου προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος κατηγορείται για «πλαστογραφία» (άρθρο 30 του ΠΚ της ΕΠΟ) και «δυσφήμιση αθλήματος» (άρθρο 26 του ΠΚ).
Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο, μετά από καταγγελία που είχε καταθέσει ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης και αφορά στην έκδοση τριών πλαστών ταυτοτήτων σε προπονητές. «Δεν είμαι ο άνθρωπος που κάνει πλαστογραφίες. Είναι γνωστός ο βίος και η Πολιτεία μου.
Για ποιο λόγο να κάνω κάτι πλαστό και ποιο θα ήταν το δικό μου όφελος; Για να πάρει 50 ευρώ η Ενωση μας όταν ο προϋπολογισμός μας είναι 350.000 ευρώ; Κάθε καλοκαίρι έχουμε 8.000 νέα δελτία ποδοσφαιριστών. Είναι δυνατόν να τα υπογράψει όλα αυτά ο πρόεδρος;», ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία του ο Γραμμένος.
Ο Ερευνητής της υπόθεσης Δημήτρης Νικητόπουλος εισηγήθηκε την τιμωρία του Γραμμένου με ποινή απαγόρευσης για 3 χρόνια (2 συν 1) συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο!
Στην ουσία δηλαδή ζητάει να τεθεί εκτός ποδοσφαίρου ο παράγοντας που είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ.
Στην απολογία του ο Γραμμένος είπε ακόμα: «Δεν υπήρχε περίπτωση να διαπράξω ένα ποινικό αδίκημα, με το οποίο θα διακινδύνευα τη δικηγορική μου καριέρα, να χάσω δηλαδή τη δουλειά που κάνω εδώ και 27 χρόνια. Στα ποδοσφαιρικά ήθελα την καθαρότητα και αντιστάθηκα σε ένα σύστημα.
Η απελθούσα διοίκηση της ΕΠΟ επιχείρησε να με βγάλει από το κάδρο, ήξερε ότι την υποψηφιότητα μου θα την στήριζαν 30 Ενώσεις και 9 ΠΑΕ».

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Βρε παιδιά όλα τα γράψατε αλλά δεν μας είπατε λέξη για τον εισηγητή τον αξιότιμο κ. Νικητόπουλο Ποιος το διόρισε και την σχέση του με το άλλο καθεστώς 
Αλλά εδώ στην Κορινθία έχουμε ένα πρόεδρο της Ένωσης που πριν να πάει στα ανώτερα αξιώματα ήταν πρόεδρος του ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος Και εκεί τον έπιασε το Σ Δ Ο Ε όχι με ένα αρνί αλλά με μια στάνη  Αφού του βρήκε ένα εικονικό τιμολόγια της τάξεως των 9.000 ευρώ ή σε δραχμές 3.060.000.
Δεν τελειώνει εδώ ο εικονικός πρόεδρος αλλά συνέχισε της παρανομίες πλαστογραφώντας την αίτηση για να κάνει το πρόστιμο των 3.600 ευρώ ή σε δραχμές 1.224.000 Και υπόγραψε ως πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος ενώ ήταν πρόεδρος της Ένωσης 
Όλα τα στοιχεί είναι εδώ και ο κ. Τσιχριτζής κωφεύει