Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Ναλιτζής: «Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αύρα της ομάδας»Ναλιτζής: «Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αύρα της ομάδας»
Ο γενικός αρχηγός του Πανιωνίου, Δημήτρης Ναλιτζής μίλησε για την φετινή πορεία του «Ιστορικού» ο οποίος θα επιστρέψει και στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε στον κύπελλο που είχε κατακτήσει με την ομάδα ως παίκτης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:
«Το παιχνίδι που για εμάς ήταν με άγχος ήταν οι ημιτελικοί με τον ΠΑΟΚ. Ο τελικός ήταν γιορτή. Πηγαίναμε και είχαμε ένα αίσθημα ότι είμαστε αουτσάιντερ και ό,τι γίνει. Τότε οι διαφορές από τις μεγάλες ομάδες ήταν μεγάλες. Είχαμε ένα κλίμα πολύ ευχάριστο και μας βγήκε σε καλό. Το πιστεύαμε ότι παρά τα προβλήματα μπορούσαμε να κάνουμε την έκπληξη. Και βγήκε αυτό μέσα στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος επειδή είναι η πρώτη σου ομάδα, είναι και αυτό το συναίσθημα το πιο δυνατό. Αυτό που σου μένει, που το λέω στα παιδιά μου. Ο πρώτος τίτλος είναι πάντα διαφορετικός. Βέβαια και οι άλλες διακρίσεις που είχα με τις άλλες ομάδες είναι κάτι το διαφορετικό. Και μάλιστα, επειδή ζω στη Νέα Σμύρνη νιώθω την αγάπη του κόσμου». 
-για την εφετινή ομάδα:
«Και φέτος ήρθε ο κόσμος αλλά θέλουμε να έρθει περισσότερος του χρόνου. Θέλουμε η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να έρχονται στο γήπεδο».
-ποιο το μυστικό της επιτυχίας: 
«Το μυστικό είναι η αύρα που δημιουργεί η ομάδα. Δεν είναι μια συνταγή. Είναι η αύρα που εκπέμπει η ομάδα, οι άνθρωποι, η δουλειά, οι φιλοδοξίες... Φέρνουμε παιδιά που ξέρουν ότι θέλουμε να διακριθούν και αυτά μέσω της ομάδας. Δεν είναι ένα μυστικό που μπορούν να το ακολουθήσουν και άλλοι. Το επίπεδο των παικτών από αυτό των μεγάλων ομάδων δεν είναι μεγάλο. Έτσι παίζουν».
-εάν έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός: 
«Έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Έχουμε επαφές. Θα δούμε ποια θέση θα πάρουμε στα πλέι-οφ για να καθορίσουμε πολλά σημαντικά πράγματα. Θα πρέπει να ενισχυθεί το ρόστερ. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, πιο δύσκολη από τη φετινή και για αυτό θέλουμε τον κόσμο μαζί μας. Στα δύσκολα. Το ρόστερ θέλουμε να κρατήσουμε το ίδιο. Να κρατήσουμε τα καλά πράγματα. Κάποιες φορές όμως οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν σου επιτρέπουν να το κάνεις. Πρέπει να βρεις, τότε, τη λύση σου. Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν τα προβλήματα και θα ανταπεξέλθουν σε ό,τι προκύψει».