Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Οι ποδοσφαιρικοί δάσκαλοι των μικρών παιδιών πρέπει να είναι προσεκτικοί.


Κάποιοι νομίζουν  ότι επειδή κάθονται στον πάγκο μια ομάδας γνωρίζουν να
διευθύνουν και τους παίκτες Και ίσως να θεωρούν τους εαυτούς επιτυχημένους αν φωνάζουν και ιδίως όταν αποδοκιμάζουν τις αποφάσεις του  διαιτητή και των εποπτών Αυτά είναι συνηθισμένα και δεν μας δημιουργούν προβλήματα γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι μεγάλης ηλικίας και δεν επιδρούν στην ψυχολογία των.
Αλλά όμως στα πρωταθλήματα νέων και παίδων αυτή η στάση είναι εγκληματική Σε προηγούμενη συνάντηση μας μέσω του μπλοκ ασχολήθηκα με αυτά που έγιναν στον παιδικό αγώνα μεταξύ Α Ο Λουτρακίου και Ηρακλή Ξυλοκάστρου από τον πρόεδρο προπονητή.  
Αλλά αυτά που επακολούθησαν στον αγώνα  των νέων μεταξύ των ίδιων ομάδων θυμήθηκα την λαϊκή παροιμία πρέπει να ζήσεις τα χειρότερα για να εκτιμήσεις τα λιγότερα κακά 
Ο προπονητής και ο βοηθός του Ηρακλή Ξυλοκάστρου δεν άφησαν καμία απόφαση του διαιτητή να μη την σχολιάσουν φωναχτά Και ο επόπτης που ήταν ο Τριαντάφυλλο Ν είναι αξιολογημένος Και εδώ μπαίνει το ερώτημα γιατί δεν ειδοποίησε τον διαιτητή και να αποβάλει τον ακατάλληλο προπονητή.
Και εδώ το τραγικό είναι ότι ο Ηρακής διαθέτει πολύ καλή ομάδα και αν ο Α Ο Λ δεν είχε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα το αποτέλεσμα θα ήταν αστρονομικό. 
Και οι δυο προπονητές ( Νέων - Παίδων ) έχουν φτιάξει καλές ομάδες αλλά αν δεν φτιάξουν και τους εαυτούς είναι  επικίνδυνοι για το ποδόσφαιρο