Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Πια ιδιότητα έχετε κ Βασιλπουλε για να ομιλείτε για τον Π Α Σ Κόρινθος

     
Ο αυτοχαρακτηριζόμενος ως ο κ. Γ@μ@ω Γιάννη Βασιλόπουλος δεν έχε κανένα δικαίωμα να ομιλεί για τον ιστορικό  Π Α Σ Κόρινθο. 



                        


Οι δυο άνδρες της φωτογραφίας είχαν την θρασύτητα και παρουσιάστηκαν μπροστά στους δυο επαγγελματίες δημοσιογράφους Κυρίους Ναστούλη και Τσαρμπό και μίλησαν :

Ο ένας ο γενικός γραμματέας ο κ. Λέκκας παρουσίασε τον κ. Βασιλόπουλο που η επίσημη ιδιότητα είναι προπονητής αλλά είπε πολλά και διάφορα που στην συνέχεια θα τα γράψουμε για να τα σχολιάσουμε.Και εμείς θα θέλαμε να ρωτήσουμε 
Τον Γενικό Γραμματέα του ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος Δημήτρη Λέκκα παρουσιάζοντας τον κ. Γιάννη Βασιλόπουλο γνώριζε ότι παρανομούσε
 ένα κύριο στους Δημοσιογράφους που εκτός απ την ιδιότητα ΄του προπονητή δεν είχε καμία άλλη σχέση 
Και δεν παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους χωρίς να αναφέρει ποιος είναι. 
Και οι επαγγελματίες Δημοσιογράφοι δεν τον ρώτησαν ποιος είναι αυτό που τους ομιλεί και τους λέει τόσο σοβαρά θέματα 
Οι πρέπει να είναι άσχετοι οι ερωτώντες  δημοσιογράφοι ή συνεργάζονται όλως παρανόμως για να παρουσιάσουν κάτι που γνωρίζουν την αλήθεια αλλά θέλουν να την σκεπάσουν. Άλλη δικαιολογία δεν υπάρχει.
Και επειδή εμείς βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάζουμε την αλήθεια και και τίποτα άλλο. Θα γράψουμε ακριβώς τι είπε ο μη έχων καμία διοικητική σχέση με τον Π Α Σ Κόρινθο Γιάννης Βασιλόπουλος αφού δεν έχει ψηφιστεί για να μπορεί να ομιλεί.