Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Φάνη Σιτέ Οι ηγέτες έχουν επιχειρήματα και οι απελπισμένοι ψιθύρους γιατί είναι δειλοί

Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει.
                                           
                                                                   Μαχάτμα Γκάντι 

                                                        Αποτέλεσμα εικόνας για Γελώ
Γράφει ο αρχηγός των Νέων Οριζόντων Ως επικεφαλής του συνδυασμού Νέος Ορίζοντας για το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο οφείλω να ενημερώσω την ποδοσφαιρική κοινότητα της Κορινθίας για τις αλλαγές που επέρχονται και να εστιάσω σε αυτές με σκοπό πάντα, το όφελος του κορινθιακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 

Σε συνέντευξη του υπουργού αθλητισμού κ.Βασιλειάδη για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αναφέρεται ότι:
"Σε μια εποχή που το κράτος δεν μπορεί να βοηθήσει και δεν μπορούν να υπάρχουν επιχορηγήσεις που υπήρχαν. Οι ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες και οι ΚΑΕ δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θα έχουν εμπορική δραστηριότητα. Με αυτό τον τρόπο ανοίγουμε κερκόπορτες και στη φοροδιαφυγή. Από εκεί και πέρα, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό δεν μπορούμε να μην επιτρέψουμε μια περιορισμένης έκτασης και πολύ προσεχτική εμπορική δραστηριότητα, που θα μπορέσει να φέρει κάποια χρήματα στα σωματεία και στις ομοσπονδίες, οι οποίες πνίγονται λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης. Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, χωρίς να πάμε σε εμπορευματοποίηση, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα οικονομικά δεδομένα".

Στο πρόγραμμα μας που θα παρουσιαστεί σύντομα στο ποδοσφαιρικό κοινό της Κορινθίας θα αναφερθούμε αναλυτικά στις ενέργειες που θα κάνουμε ως συνδυασμός έτσι να εναρμονιστεί το πρόγραμμα μας με τον νέο αθλητικό νόμο και να δωθούν λύσεις στα αδιέξοδα που υπάρχουν σήμερα.

Σιτές Φάνης

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Οι λύσεις που θα δοθούν θα είναι συκοφαντώντας αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη από εσάς κ. Σιτέ ;
Με ποια ιδιότητα θα ζητούσα από εσάς να με διορίσετε έμμισθο υπάλληλο στην Ε Π Ο όταν εκτός νομού δεν σας γνωρίζει κανένας Σας ζήτησα με δημοσίευμα  μου να το διαψεύσετε και δεν πήρατε καμία θέση γιατί είναι δημιούργημα των επιτελών σας για τους οποίους διαφώνησα με την παρουσία των Κάνατε την δική σας επιλογή και εγώ την δική μου Με μια τεράστια διαφορά Εγώ σας ασκώ κριτική επάνω σε στοιχεία ενώ εσείς χρησιμοποιείτε το ψίθυρο που είναι μέθοδος των απελπισμένων. 
Είναι απαράδεκτο να εκπροσωπείτε στην Ε Π Ο τον Α Ο Λουτρακίου και να έχετε στο επιτελείο σας ανθρώπους που υβρίζουν την ομάδα αυτή. 
Θα σας κάνω κριτική επάνω σε υπαρκτά θέματα και όχι σε μυθεύματα και με ψιθύρους που οι δικοί σας με την ανοχή σας εφαρμώζουν 

Σας ερωτώ λοιπόν

1--Ενώ είσαστε στον αγώνα Περαχώρα --Σπαθοβούνι και είδατε τον σφαγιασμό της ομάδας της πέραχώρας δεν πήρατε θέση Αυτά που γράψατε ήταν για πολύ γέλιο  
2--Έβγαλα ένα εικονικό τιμολόγιο του κ. Τσιχριτζής και δεν έχετε πάρει θέση 
3--Δεν έχετε πει ούτε μια λέξη για τους ανύπαρκτους διαιτητές  της ένωσης μας που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας 
Αυτά σας τα γράφω δειγματοληπτικά για να αποδείξω ότι θέλετε να μη δυσαρεστήσετε τους νεκροθάφτες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
Και ο λόγος είναι απλός Θέλετε να τους αντικαταστήσετε τους σημερινούς και όχι να τους αλλάξετε