Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Βοηθήσετε μια αξιόλογη προσπάθεια νέων ανθρώπων που αν δεν απογοητευθούν μπορεί να αλλάξουν το Λουτράκι

                             

                

                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 


ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ


AO LOUTRAKIΗ Διοίκηση του Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει τη διοργάνωση λαχειοφόρου αγοράς για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.
Οι υπερ-τυχεροί της κλήρωσης θα αναδειχθούν μέσα από την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017.
Οι λαχνοί των οποίων τα τέσσερα τελευταία ψηφία συμφωνούν με τους πρώτους τρεις τυχερούς αριθμούς του Λαϊκού Λαχείου θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

Η διανομή των δώρων θα γίνει ως εξής :
1ος αριθμός : Χρηματικό έπαθλο 1000 ευρώ
2ος αριθμός : Μηχανάκι Daytona 125cc
3ος αριθμός : Μια τηλεόραση 50” και ένα Laptop 15”


Οι τυχεροί λαχνοί έχουν τεθεί ήδη σε κυκλοφορία στην αγορά και διατίθενται στην τιμή των 3 ευρώ έκαστος.
Η ανακοίνωση τόσο των νικητήριων αριθμών όσο και τα ονόματα των τυχερών που θα κερδίσουν τα δώρα θα γίνει μέσω της ιστοσελίδα μας.
Η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μέσω της λαχειοφόρου είναι σημαντική για την πορεία της ομάδας και την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται στη Σχολή Ποδοσφαίρου για την καλλιέργεια και μετάδοση των αρχών του αθλητισμού, καθώς και την ανάδειξη των νεαρών αθλητών μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή στήριξη που παρέχετε και την αγάπη που δείχνετε στις προσπάθειες του Α.Ο Λουτράκι.


    

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Γνωρίζω ότι η εποχή είναι πολύ δύσκολη από οικονομικής πλευράς αλλά αξίζει τον κόπο από το υστέρημα μας να δώσουμε την δυνατότητα σ αυτή την όμορφη παρέα που διοικεί τον Α Ο Λουτρακίου να συνεχίσει το υπέροχο έργο τους που είναι οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου από την μια μεριά και η για τρίτη χρονιά συμμετοχής της πρώτης ομάδας στο πρωτάθλημα το εθνικό της τρίτης κατηγορίας. Και σας γνωρίζω υπεύθυνα ότι τα χρήματα που θα διαθέσεις για να πάρεις ένα λαχνό θα πιάσει τόπο. Και το ευτύχημα είναι που ούτε ένα μονόλεπτο θα μείνει χωρίς να δικαιολογηθεί.