Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Με αυτά τα επιχειρήματα θέλει να «αρπάξει» από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ




Με αυτά τα επιχειρήματα θέλει να «αρπάξει» από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ
Η πιο κρίσιμη μέρα για την υπόθεση της εκδίκασης των επεισοδίων στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ μπορεί να αποδειχθεί η σημερινή (24/4), καθώς είναι πιθανό η

Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να εκδώσει την απόφασή της για την τιμωρία των "ερυθρολεύκων".

Στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν στην εφαρμογή της ποινής αφαίρεσης βαθμών (είναι μία από τις ποινές που ορίζει το άρθρο 29), στηρίζοντας πολλά στην κατάθεση του β' παρατηρητή, Περικλή Λασκαράκη περί επίθεσης που δέχθηκε, αλλά και το υπόμνημα με νέα στοιχεία που θα κατατεθεί μέχρι το μεσημέρι.
Το νομικό επιτελείο του Δικεφάλου (Μπίρδας, Μαυρομάτης) δούλεψε εντατικά μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να ετοιμαστεί ένα υπόμνημα με όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Σ' αυτό περιλαμβάνονται:
-Νέα στοιχεία και σημειώσεις για όσα αναφέρθηκαν (και μέσα από την έκθεση του πρώτου παρατηρητή Θεμιστοκλή Βαλσαμή και μέσα από το φύλλο αγώνα του διαιτητή Τάσου Παπαπέτρου) στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης.
-Καταθέσεις αστυνομικών μέσα από την έρευνα που διεξάγει για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ η ΕΛ.ΑΣ. και οι οποίες, σύμφωνα με όσα γνωρίζουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχουν δώσει στοιχεία για την ταυτοποίηση 18 δραστών των επεισοδίων.
-Διάφορα δημοσιεύματα με ρεπορτάζ για τα γεγονότα.
Επιπλέον, στον ΠΑΟΚ μελετούν και τις πληροφορίες περί εισαγγελικής έρευνας για τα γεγονότα στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς και τις καταθέσεις ανθρώπων της κρητικής ομάδας και θα αποφασίσουν πώς θα κινηθούν.