Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Κύριε πρόεδρε της ομάδας Κόρινθος 06 το οικοδόμημα δεν χτίζεται από τα κεραμίδια


Διαβάζω :Εν ενεργεία ποδοσφαιριστή από τη Super Legue απέκτησε η Κόρινθος 2006, καθώς ενέταξε στο δυναμικό της, τον Παύλο Μητρόπουλο, που πριν από λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Πανιωνίου.
Ο 26χρονος μέσος και αδελφός του Μάκη Μητρόπουλου, που αγωνίζεται ήδη στην κορινθιακή ομάδα, αν και είχε προτάσεις από Ηρακλή, Λεβαδειακό και Καλλονή, προτίμησε για τους τρεις επόμενους μήνες να αγωνιστεί με την Κόρινθο 2006 και να τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει τους στόχους της.
Ο Παύλος Μητρόπουλος, έχει αγωνιστεί επίσης κατά το παρελθόν σε ομάδες όπως ο Παναιτωλικός, ο Ολυμπιακός Βόλου και η ΑΕΚ και η παρουσίασή του θα γίνει την Πέμπτη στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, όπου αναμένεται να συγκεντρώσει και αρκετό κόσμο.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Κάποτε μου είπε ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε απολύτως τίποτα από ποδόσφαιρο ότι θέλει να κάνει μια ομάδα που να μιλάει όλη η Ελλάδα 
Και μέσα στα σχέδια του ήταν να πάρει δυο επώνυμους ποδοσφαιριστές που θα του κόστιζαν μια περιουσία. Και του είπα να φύγει από το ποδόσφαιρο και δεν μ άκουσε Και πήρε τους παίκτες και δεν κατάφερε απολύτως τίποτα. Και σήμερα είναι οικονομικά ράκος και δεν απολαμβάνει καμιάς εκτίμησης από αυτούς που τον αποθέωναν 
Τα ίδια θα έλεγα και στο σημερινό ηγέτη της ομάδας Κόρινθος 06 αν και είμαι βέβαιος ότι ουδεμία σημασία θα δώσει σ αυτά που υποστηρίζω. Όλοι αυτοί που κάνουν ότι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και σε συμβουλεύουν να κάνετε αυτά τα ανοίγματα που δεν είναι μόνο οικονομικά αλλά και διαφορά ικανότητας μεταξύ των παικτών που θα δημιουργήσει την σύγκριση που οδηγεί στην τριβή και την δημιουργία κύκλων ότι το χειρότερο για μια ομάδα . 
Δεν σας γνωρίζω κ. πρόεδρε και δεν θέλω να παίξω τον ρόλο των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας που παίρνουν από την λάμψη σας.Το ίδιο έκαναν και παλαιότερα.
Προχωρώ όμως και σας λέω μη κάνετε αυτή την μεταγραφή που θα είναι καταστροφική για την ομάδα σας που διαθέτει μια αξιόλογη ακαδημία 
που αποτελεί τα θεμέλια  του ποδοσφαιρικού οικοδομήματος που θέλετε είμαι βέβαιος  να δημιουργήσετε