Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Οι ανίκανοι κάνουν μόνο κακό κ. Σάββα Θεοδωρίδη


Κύριε Σάββα μας 


Επειδή είμαι επαναλαμβάνω κάποιας ηλικίας και σας έχω δει να αγωνίζεστε και θυμάμαι ότι είσαστε από τους πιο σεμνούς ποδοσφαιριστές. 
Και μάλιστα φοιτούσατε στο Κολέγιο  που σημαίνει ένας ξεχωριστός για την εποχή αυτή ποδοσφαιριστής  Και ομολογώ ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω πως εσείς ένας άνθρωπος με πνευματικά εφόδια δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι τόσο η Κ Ε Δ όσο και οι διαιτητές σας εργάζονται. και μάλιστα χοντρά και δεν μπορείτε να το καταλάβετε. 
Υπάρχει σήμερα; ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ονομάζεται Πέτρος Κωνσταντινέας  και βγήκε βουλευτής γιατί κάποιο του έκαψαν τον φούρνο. 
Γιατί σε κάποιο αγώνα Ξάνθης -- Ολυμπιακού δεν έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού ένα καταφανέστατο πέναλτι. 
Και αυτός ο κύριος βγαίνει στις τηλεοράσεις και μας κάνει μαθήματα αξιοπιστίας και ότι είναι εναντίον του συστήματος Και όμως αυτός ο διαιτητής είναι παιδί του Άρη Σταθόπουλου  υπηρέτη του συστήματος 
Και έρχεται η Κ Ε Δ και ορίζει διαιτητής τον Κύζα από την Δράμα και επόπτη τον Σίπκα από την Πέλλα που ήταν και στον αγώνα Ολυμπιακός - Αστέρας και έκαναν λάθη σε βάρος του Αστέρα που δεν τα είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός. Και η Κ Ε Δ ορίζει  και πάλι τον Κίζα και τον Σύπκα στον αγώνα με τον Ατρόμητο Και σας ερωτώ γιατί το κάνει αυτό η Κ Ε Δ 
Θα σας απαζντήσω εγώ Επειδή είναι ανίκανοι χρησιμοποιούν τον Ολυμπιακό για να αποκτήσουν ικανότητα Όταν σήμερα έχουμε 26 διαιτητές και από αυτούς μόνο οι 12 έχουν σφυρίξει αγώνες του Ολυμπιακού και ο Κίζας ο Δημητρόπουλος ο Λαμπρόπουλος έχουν διαιτητεύσει τον Ολυμπιακό 3 φορές και τέσσερις ο Καλογερόπουλος φανερώνει ότι αυτοί που βρίσκονται στην Κ Ε Δ δεν έχουν την ικανότητα να μοιράσουν άχυρο σε δυο βόδια.