Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Μάρκους Ράσφορντ Δεν θα γιορτάσω σήμερα. Έχω διαγώνισμα χημείας αύριο, όπως και ο (σ.σ. συμπαίκτης του Γκιγέρμο) Βαρέλα".


Διαβάζω:


Ονομάζεται Μάρκους Ράσφορντ και μετά από τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στην Άρσεναλ, ο 18χρονος επιθετικός της Γιουνάιτεντ μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητά μας.

Η δική του, όμως, είναι λίγο διαφορετική από αυτήν ενός συνηθισμένου ποδοσφαιριστή, με συνέπεια να μην κατορθώσει να γιορτάσει τα τέρματα με τα οποία έδωσε τη νίκη 3-2 στους "κόκκινους διαβόλους", λίγες ημέρες μετά από το γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, στον αγώνα για το Europa League με αντίπαλο τη Μίντιλαντ.

Ως πρωταγωνιστής του ντέρμπι, μίλησε στους δημοσιογράφους μετά από τον αγώνα και η ερώτηση προφανής: "Πώς θα γιορτάσεις σήμερα;"

Η απάντηση εξίσου πρόδηλη, αλλά μόνο για τον ίδιο: "Δεν θα γιορτάσω σήμερα. Έχω διαγώνισμα χημείας αύριο, όπως και ο (σ.σ. συμπαίκτης του Γκιγέρμο) Βαρέλα".

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αυτά διαβάζω και λυπάμαι που εμείς εδώ στο Ελλάντα  παίζει ένας απίθανος σε μια ποδοσφαιρική ομάδα Γ εθνικής κατηγορίας και όχι από τις πρωτοκλασάτες και αν τον πλησιάσει κανένας παράγοντας με τουπέ απαντάει " στο μάνατζερ μου" Έχω δει παιδάκι που ενώ ήταν καλοί μαθητές μόλις έβαζαν την φανέλα κάποιας μεγάλης ομάδας τα φόρτωναν τα μαθήματα τους στον κόκορα. Δεν αναφέρομαι στους κουμπόυρες εκ πεποιθήσεως Αλλά σε παιδάκια που ήταν μελετηροί και χάλασαν μόλις έγιναν ...παικταράδες αφού έβγαλαν δελτίο σε ομάδα μεγάλη. Επειδή όλα αυτά τα έζησα όταν ήμουνα διοικητικός υπεύθυνος στην Ακαδημία της Α Ε Κ δεν νομίζω ότι κανένα Ελληνόπουλο δεν θα έδινε την απάντηση που έδωσε Μάρκους Ράσφορντ 
Να γιατί παντού τα ταλέντα δεν παραμένουν ...ταλέντα