Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ποιους παλιά έλεγαν διαιτητές πεζικάριους και ποιούς καμικάζι


                       Ο Παννεμεατικός 

Διαβάζω: 

Σχεδόν με την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μητράκος από πλευράς Νεμέας.

Μεγάλες φάσεις και πάλι όμως δε σημειώθηκαν, με τον Τενεάτη όμως να κερδίζει πέναλτι μετά από ανατροπή του Οικονόμου Π. από τον Κωστούρο, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να παίρνει επίσης το δρόμο για τα αποδυτήρια και να αφήνει την ομάδα του με 9 ποδοσφαιριστές.

Ο Νώντας Τζαναβάρας με το 10 φετινό του τέρμα νίκησε τον Κεμαλάι και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τον Τενεάτη, παρά τις όποιες προσπάθειες των παικτών της Νεμέας.

Να σημειωθεί, ότι ελάχιστα πριν τη λήξη και η ομάδα των Αθικίων έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καραχοντζίτη.

Παλιά τι έλεγαν κάποιοι πονηροί  

Πολύ παλιά είχαν χωρίσει τους διαιτητές σε πεζικάριους και σε καμικάζι 
Οι πεζικάριοι ορίζοντο ως διαιτητές στην 14 αγωνιστική και απέβαλαν έναν ή δυο παίκτες της ομάδας που θα αγωνιζόταν με την εκλεκτή του συστήματος στην 15 αγωνιστική  
Και ο καμικάζι διαιτητής πήγαινε και με τα σφυρίγματα του έδινε την νίκη στην ομάδα που ήταν η εκλεκτή του συστήματος. 
Βέβαια όλα αυτά δεν γίνονται στο νομό μας που όλα λειτουργούν κατά τρόπο άψογο αλλά παλιά πολύ παλιά  Και εγώ όλα αυτά τα γράφω για εγκυκλοπαιδικούς λόγο Για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.