Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Η ευτυχία δεν διαρκεί σ αυτούς που την στηρίζουν επάνω στην αποτυχία κάποιων


Κανένα πράγμα που προκαλεί ευτυχία δεν διαρκεί για πάντα. Οι νεκροθάφτες του Ολυμπιακού Λουτρακίου ( μέσα σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι λεβέντες που σήμερα διοικούν το σωματείο που οι προηγούμενοι ξοδεύοντας 2.350.000 ευρώ - όχι δικά τους -- την διέλυσαν ) χάρηκαν γιατί ο Α Ο Λουτρακίου έχασε το κύπελλο Κορινθίας. 
Και έρχονται οι ίδιοι που ηττήθηκαν από την ομάδα του Α Ο Ζευγολατίου και νίκησαν μέσα στην έδρα της την ομάδα της Καλαμάτας που μόνο το όνομα της δημιουργεί πανικό. Και ο κάτοχος του κυπέλλου Κορινθίας (που πρέπει να βαφτιστεί Κύπελλο Μιχάλη Τσιχριτζή αφού το δίνει όπου γουστάρει και αγαπά.) και φέρνει ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παννεμεατικό.
 Και επειδή αυτό το θεωρεί μειωτικό πετά αντί για γκολ λάσπη. Και αντί το μέλι που έσταζαν τα χείλη του κ. Βιομηχάνου  στην κατάκτηση του κυπέλλου μετετράπη  σε δικό του προϊόν ( ξίδι) συνοδευόμενο με ...ραβδί που τίποτα δεν άκουσε ο κ. Διαιτητής του αγώνα  ούτε και ο εθνικός παρατηρητής διαιτησίας που και εκεί εκτελούσε τα καθήκοντα αυτά. Για τον παρατηρητή τάξεως δεν αναφέρομαι γιατί αυτοί είναι τυφλά όργανα της ένωσης. 
Αυτό που εδώ είναι τραγικό είναι που εμένα με παρουσιάζουν ως έναν διαφημιστή της ομάδας του Α Ο Λουτρακίου και ξεχνούν ότι είμαι αυτός που έχω γράψει πολλά εναντίον των όταν το έπαιζαν ηγέτες στον προεκλογικό αγώνα της παράταξης του κ. Τσιχριτζή. 
Αλλά όμως δεν θα μπορούσα να κλείσω και μάτια αλλά και αυτιά για να μη βλέπω και να μη ακούω για την πορεία της ομάδας αυτής που μια παρέα την παρέλαβαν από το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος και την οδήγησαν εδώ που σήμερα βρίσκεται. 
Και δεν έχω καμία ενημέρωση από την ομάδα γιατί και μερικοί από αυτούς που διοικούν τον Α Ο Λ νομίζουν ότι πρέπει να τους λιβανίζουμε αλλά ξεχνούν ότι είμαι σήμερα μετά τα μέτρα που έλαβαν όλοι εναντίον των συνταξιούχων ένας φτωχός που δεν έχει την δυνατότητα να αγοράσει ...λιβάνι!!!