Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Το παραγάδι του Νικηφόρου ψαρεύει ...πετρόψαρα στα βουνά

Διαβάζω :Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Οι άνθρωποι της Στιμάγκας, διαμαρτύρονται έντονα για μη υπόδειξη οφσάιντ στο τέρμα που σημείωσε ο Λάγγας από πλευράς ΑΟ Λεχαίου, μάλιστα αποβλήθηκαν και οι Τσιράκος και Κριτσελ, λόγω της συμπεριφοράς τους.
Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν και για καθυστερημένη εντολή του διαιτητή κ. Κούρτη, ώστε να μπει ο γιατρός της αναμέτρησης, στον αγωνιστικό χώρο, για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε ποδοσφαιριστή τους, που βρισκόταν στο έδαφος έχοντας χτυπήσει στο κεφάλι.
 Σίγουρα το φύλλο αγώνος είναι αρκετά επιβαρυντικό για την ομάδα της Στιμάγκας, πιθανότατα το ματς θα κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ του ΑΟ Λεχαίου, αλλά από ότι φαίνεται, είναι το μοναδικό που δεν απασχολεί τους ανθρώπους της, οι οποίοι κυριολεκτικά «βράζουν» από τη διαιτησία της αναμέτρησης. 

Ο Νικηφόρος Σχολιάζει 

Εκεί που βράζουν στην Στιμάγκα καλό είναι να ρίξουν και λίγο αλάτι για να υπάρχει νοστιμιά Γιατί την κατάσταση που επικρατεί στην απονομή της δικαιοσύνης στην ένωση μας είναι γνωστή. 
Ανεβάζει πανό ο Πέλοπας Κιάτου και βρίζει πατόκορφα τους Κορινθίους και  όχι μόνο κανέναν δεν απασχολεί αλλά κορυφαίοι παράγοντες της ένωσης που είχαν οριστεί για τον αγώνα Πέλοπα  Κιάτου -- Κόρινθος 06 καλύπτουν αυτό το αίσχος. Και δυστυχώς δεν αναφέρουμε σε απλά μέλη της ένωσης αλλά σε πρωταγωνιστές. 
Παλαιά αυτό που έκαναν οι Νέοι Στιμάγκας το έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Ελλάδας Βέλου που με την προτροπή ενός παράγοντας της ομάδος που ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή του παιχνιδιού τραβούσε τος ποδοσφαιριστές και τους έβγαλε και τους οδήγησε στα αποδυτήρια. Και υπάρχει και ο διαιτητής που ήταν ο Μιχάλης Καρσιώτης που και αυτός μαζί με τους συνεργάτες του πήγαν στα αποδυτήρια. 
Και όμως ο αγώνας συνεχίστηκε μετά 10 λεπτά και ούτε γάτα μα ούτε ...μηδενισμός. Και θυμάμαι παρατηρητής τάξεως ήταν ο κ. Γεροβασίλης που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. 
Και ο αρχιδικαστής ο κ. Ιατρού ο υπαρχιφύλακας θα σας δικάσει αλλά δεν θέλει να δει το πανό του Αίσχους 
Και αυτούς κύριοι που διοικείτε την ομάδα της Στιμάγκας εσείς τους φέρατε στην ΕΞΟΥΣΙΑ και επομένως η τιμωρία και η μεταχείριση πονά περισσότερο