Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Ο αετός πετά ψηλά μόνο για ένα πράγμα για να μη το δουν τ άλλα πουλιά όταν ξεσπά στο κλάμα


Τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη ούτε ως όνομα δεν τον γνώριζα επομένως ούτε ως τραγουδιστή 
Ο θάνατος του μου τον έκανε γνωστό αλλά και μια δήλωση που έκανε ο σεμνός καλλιτέχνης και χωρίς πνευματικά εφόδια  Γιώργος Μαργαρίτης που με λίγα μπορώ να πω ελάχιστα λόγια μας είπε γιατί ο κόσμος λάτρεψε αυτό το παιδί και τον συνόδεψε με κλάματα στην τελευταία κατοικία του. 
Μαργαρίτης : Ήμουνα στο στούντιο και έβγαινα και έμπαινε  ο Παντελής με ένα φίλο του. Και μου ζήτησε να βγει μαζί μου μια φωτογραφία ..."
Παίρνω αυτά τα λόγια και τα ταυτίζω με αυτά  της μητέρας Τερέζας " ...στη ζωή δεν υπάρχουν μεγάλα πράγματα αλλά μικρά με πολύ μεγάλη αγάπη" Εγώ στην αγάπη προσθέτω και σεμνότητα. Γιατί ποιος από αυτές τις φούσκες που ξεφουσκώνουν αμέσως θα καταδεχόταν με δική του πρωτοβουλία να φωτογραφηθεί έστω και με έναν καλλιτέχνη όπως είναι ο Γιώργος Μαργαρίτης. 
Να γιατί τους έκανε εντύπωση που του έριχναν λουλούδια οι φίλοι του. Να γιατί περίμεναν ένα λάθος του για να τον στήσουν στο τοίχο 
Γιατί διέφερε από αυτούς Ο Παντελής παρέμεινε άνθρωπος στο απόγειο της δόξας του Ενώ αυτοί θα είναι πάντα νάνοι σε ηθικό ανάστημα 
Κουράγιο στη μάνα που αυτή πονά περισσότερο απ όλους