Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ο Δήμαρχος Κορινθίων μαζί με τους δικούς του τα έσπασαν όπως φαίνεται με τον ευαίσθητο πρόεδρο της ένωσης Βαρύ το χτύπημα και ποιος θα το αντέξει!!!




Εδώ αγορεύει ο πρώτος παράγοντας και με την βούλα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Μιχάλης Τσιχριτζής; Και επάνω στην εξέδρα βρίσκονται  ένας δημοτικός σύμβουλος που παίζει εδώ το ρόλο του προέδρου της συνέλευσης ( τίτλος που δικαιωματικά του έχει κατ αποκοπή ( και όχι κατ απονομή ) του έχει ανατεθεί. Και ο άλλος δημοτικός Σύμβουλος ο γιατρός Μ<άριος Σταματάκης πρόεδρος της ομάδας που δεν έχουν τα σαράντα αλλά την γενική Συνέλευση του Π Α Σ Κόρινθος που όλοι αυτοί τον οδήγησαν στην διάλυση και με την βοήθεια και κάποιων άλλων που δεν μπορούν να κρυφτούν αφού η χαρά δεν τους αφήνει. 
Μα έφυγε ο κυρ Μιχάλης από το επίπεδο του φορέα του προέδρου σωματείου και έγινε πρόεδρος του φορέα του ποδοσφαίρου του νομού μας 
Και σήμερα κόβει την πίτα της ένωσης στο επιμελητήριο της Κορίνθου ενώ γινόταν πάντα στην αίθουσα του δημοτικού Θεάτρου. 
Και δεν είναι το πρώτο και μοναδικό χτύπημα που δίνει ο Δήμος Κορινθίων στην ένωση αφού την Τετάρτη που γίνεται ο τελικός ο Δήμος δεν έδωσε το δημοτικό στάδιο και ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Π Α Σ Κόρινθος που δεν πληρεί τους όρους ενός κανονικού γηπέδου που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τελικό κυπέλλου Κορινθίας. 
Μα όλα αυτά θα τα πω στην εκπομπή μου σήμερα Δευτέρα 15-2 2016 και ώρα 19.00