Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Παράγοντας του Αστέρα Δερβενίου ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΣΎ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ!! :

Θέλει αρετή και τόλμη η 
ελευθερία 
Ανδρέας Κάλβος 

Θέλει αρετή και τόλμη για να καταλάβεις ότι είσαι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο 
Νικηφόρος 



Διαβάζω :


Δυστυχώς το Κορινθιακό μας ποδόσφαιρο που όλοι εμείς οι παράγοντες το στηρίζουμε με χρόνο, χρήμα και θυσίες για να το δούμε πιο οργανωμένο και αξιολογημένο το βλέπουμε να πέφτει το επίπεδο του και σε αυτό δεν φέρουμε ευθύνη εμείς οι παράγοντες αλλά οι κύριοι που έχουν την ευθύνη της οργάνωσης του πρωταθλήματος......Σήμερα σε ένα παιχνίδι που αντιμετωπίζαμε την Ιστορική Κόρινθο (που κάποιοι την έφτασαν σε αυτό το επίπεδο και ακόμα υπάρχουν και διοικούν που έπρεπε να πάνε σπιτάκι τους)και παρακολουθούσαμε ενα όμορφο παιχνίδι κάποιοι έκαναν αυτό που θα θέλαμε να ξεπεράσουμε.... (εντολή)  Πως εμείς θα κάνουμε αυτό που μας ζητούν οι ιθύνοντες και αυτοι που διοικουν να βοηθήσουμε σε αυτο;πόσο θα βοηθαμε εμείς οι παράγοντες; Εσείς που βοηθατε; Μόνο εισπρατετε,στέλνετε τα ραβασακια και κάνετε την πολιτική σας και στο τέλος μας ζητάτε επιτακτικά να μην ομιλούμε και να σας κάνουμε τεμεναδες. Στον Αστέρα και στο Δερβένι δεν τα δεχόμαστε!! Εμείς θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε και εσάς θα σας κρίνει ο χρόνος (αν και έπρεπε να σας κρίνει η δικαιοσύνη)!

!Όλοι μαζί ενωμένοι πάμε κάθε εβδομάδα να ζήσουμε αυτό που χρόνια τώρα αγαπάμε!!!ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!ΥΓ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΥΤΟ' ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΣΎ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ!! 

Ευχαριστουμε την διοίκηση της Ιστορικής 

Κορίνθου για την φιλοξενία και ευχομαστε να 

δούμε την Κόρινθο εκεί που της αξίζει!!


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 



 Ο εμπειρικός νομικός κ. Θανάσης Ιατρού πρέπει μα μελετήσει αυτά που γράφει η ανακοίνωση 




Και την φωτογραφία αυτή και τις ανακοινώσεις τις Ελλάδας Βέλου και του Πέλοπα Κιάτου που δημιουργούν δεδικασμένο  
Επίσης ο κουμανταδόρος της Ένωσης που όλοι ξέρουμε ποιος είναι περιφρονεί αυτά που του γράφουν  Βέβαια δεν υπάρχουν μάρτυρες υπεράσπισης που ννα γίνουν κατηγορίας και ούτε κανένας δικαστής που να κινδύνευσε με λιντσάρισμα για να κάνει ο Μιχαλιός μήνυση γι αυτό που του γράφουν :

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΣΎ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ!! 
Τώρα πρέπει να κατάλαβες γιατι κ. υπαρχιφύλακα σε βάλανε πρόεδρο της πειθαρχικής Γιατί τώρα  αρχίζουν τα δύσκολα. Δεν μπορείς να τιμωρείς όποιον εσύ θέλεις και να μη βλέπεις τα παραπτώματα των άλλων Αυτό λέγεται παράβαση καθήκοντος Να γιατί σας στέλνω κ. αρχιδικαστή την φωτογραφία του υβριστικού πανό για να μη έχετε την δικαιολογία ότι δεν γνωρίζατε τίποτα για την παρανομία που διέπραξε ο εθνικός παρατηρητής Διαιτησίας κ. Δ Γκρούτσης Ο τοπικός παρατηρητής τάξεως κ. Λουκάς Βλάχος που ήταν υπασπιστής του κ. Τσιχριτζή στον τελικό του κυπέλλου και οι δυοπ αυτοί μαζί με τον κ. Επειδής ευρίσκοντο παράνομα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 
Και ο διαιτητής κ. Νεοφυτιάδης που δεν έγγραψε τίποτα για το πανό αλλά άκουσε να βρίζει τον προπονητρή  της Κόρινθος 06