Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Κουβέντα για τα στρινγκ και τα φέιγ βολάν...

Και μετά κατηγορώ τον εθνικό παρατηρητή διαιτησίας τον  τοπικό εθνικό διαιτητή και τον διακεκριμένο τοπικό παρατηρητή τάξεως που δεν έγραψαν  τίποτα για το πανό της ντροπής. 




Τα στριγνκ και τα φέιγ βολάν που πέταξαν στον 4o διαιτητή Παπαπέτρου στο ματς Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, δεν γράφτηκαν  στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι της Λεωφόρου!

Παρά τις συστάσεις τόσο της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, όσο και του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή να καταγράφονται τα πάντα δεν γράφτηκε το παραμικρό στο φύλλο αγώνα από τον Κομίνη και τον Παπαπέτρου, ούτε για τα στρινγκ, ούτε για τα φέιγ βολάν, που αναφέρονταν στις... υποκλαπείσες συνομιλίες του Χριστόφορου Ζωγράφου που είχαν δει πέρυσι το φως της δημοσιότητας.

Δεν γνωρίζουμε αν ο Παπαπέτρου έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει τον Κομίνη ή αν το έπραξε και οι δυο τους έκριναν ήσσονος σημασίας το περιστατικό...

Απομένει να δούμε αν θα αξιοποιηθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα το οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει από τη Λεωφόρο και το οποίο προεβλήθηκε από τα ΜΜΕ.

Ο Νικηφόρος Σχολιάζει 

Ο κ. Εισαγγελέας μπορεί να ρωτήσει τον δικό μας αθλητικό αρχιδικαστή ( που έχει γνωριμίες με δικαστές) με πιο δικαιολογητικό δεν έκανε χρήση το φωτογραφικό υλικό που του έστειλα Είμαι της γνώμης ότι θα αποτελέσει σταθμό στην αθλητική δικαιοσύνη το σκεπτικό του υπαρχιφύλακα - αρχιδικαστή που έθεσε τις φωτογραφίες που του έστειλα μστο αρχείο. .