Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Το παραγάδι του Νικηφόρου ψαρεύει δημοσιογραφικά μαργαρητάρια και σκόπιμες παραλείψεις


Φρέσκος :στην μεταφορική έννοια σημαίνει αυτός που χαρακτηρίζεται από ζωντάνια δροσιά σωματική  ψυχική ή πνευματική ευεξία 
Παράλειψης :σημαίνει να μη γράψεις κάτι που έγινε και είναι βασικό 


Τα ψαρεύω από την περιγραφή σε μπλοκ της Νεμέας του αγώνα Παννεμεατικού  -- Α Ο Ζευγολατιού 
Στην επανάληψη, η είσοδος του Ξύδη έδωσε λίγο φρεσκάδα στον ΑΟΖ, αλλά η πολύ καλή εμφάνιση των παικτών της μεσαίας γραμμής του Παννεμεατικού, με πρωτοστάτη τον Κριαρά, δεν άφησαν να δημιουργηθούν πολλές φάσεις.
Ένα κάτι σαν σουτ του Ξύδη μέσα από την περιοχή, που δεν βρήκε αποδέκτη, αλλά τον Κεμαλάι να μπλοκάρει και μια κοντινή κεφαλιά του ίδιου παίκτη που έδιωξε σε κόρνερ ο πορτιέρο της Νεμέας, ήταν οι σημαντικές φάσεις του ΑΟΖ στην επανάληψη.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ένα κάτι σαν σουτ και μια κεφαλιά του ποδοσφαιριστή Ξύδη ( που έχει περάσει απ όλες τις ομάδες )ήταν ο άνεμος της φρεσκάδας που έδωσε ο ποδοσφαιριστής που φόρεσε πολλές φανέλες διαφορετικών ομάδων 
Και είμαι βέβαιος στο βιογραφικό του θα αρχίζει από την ομάδα του Πανιωνίου
Αλλά όμως ο Δημοσιογράφος που υπηρετεί σε Μπλοκ επαγγελματικό ( αφού έχει διαφημίσεις ) ξέχασε να γράψει για τον διαιτητή Π. Κακριδή που τα έκανε μούσκεμα ) και τον λόγο των επεισοδίων  αφού οι παίκτες του Παννεμεατικού κατηγορήθηκαν από αυτούς του Α Ο Ζ ότι τους έκοψαν τους δυο βαθμούς για λογαριασμό άλλης ομάδας. Αυτά αποτελούν την είδηση όπως υποστηρίζετε εσείς οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.