Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Αμανατίδης: «Αμφισβητήσαμε τους πρωτοπόρους»

Αμανατίδης: «Αμφισβητήσαμε τους πρωτοπόρους»
Ο Περικλής Αμανατίδης σε δηλώσεις του στάθηκε στη θέληση των παικτών των Τρικάλων κόντρα στον Άρη (1-0), αλλά και στον τρόπο που διαχειρίστηκαν το παιχνίδι ακόμη κι όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο.
«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Άρης ήθελε τη νίκη που θα τον κρατήσει σε τροχιά διεκδίκησης της ανόδου. Εμείς είχαμε συγκέντρωση και κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Εμείς είχαμε το γκολ και τη μεγάλη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι ο Άρης δεν είχε κάτι άλλο να περιμένει, ότι θα έκανε αλλαγή προσώπων και θα έπαιζε πιο επιθετικά. Θα έκανε δηλαδή ένα παιχνίδι ρίσκο κι εμείς θέλαμε να το διαχειριστούμε», είπε ο τεχνικός των Τρικάλων και συμπλήρωσε:
«Είχαμε την ευκαιρία να διπλασιάσουμε τα τέρματά μας. Δεν μπήκε το πέναλτι, αλλά διαχειριστήκαμε σωστά και μία κακιά στιγμή. Γενικά είχαμε διάρκεια και όλους τους παίκτες σε καλή κατάσταση. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκλεισε ένας κύκλος αγώνων όπου αμφισβητήσαμε τις ομάδες που είναι πιο πάνω από εμάς στη βαθμολογία. Μόνο όμως που για να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει να κερδίσεις και τα λεγόμενα εύκολα παιχνίδια».