Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Τα δίνει όλα για Μανωλά η Ίντερ, ετοιμάζει σούπερ πρόταση


Τα δίνει όλα για Μανωλά η Ίντερ, ετοιμάζει σούπερ πρόταση
Ο Κώστας Μανωλάς εξακολουθεί να παραμένει «αγκάθι» για τη διοίκηση της Ρόμα, καθώς αδυνατεί να έρθει σε συμφωνία μαζί του για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και έτσι αρκετοί σύλλογοι ετοιμάζουν προτάσεις για να τον αποκτήσουν.
Μάλιστα αρκετά σενάρια από το εξωτερικό αναφέρουν πως η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ θέλουν να τον αποκτήσουν, ωστόσο όλα δείχνουν πως το τελευταίο διάστημα η μεγαλύτερη απειλή για τους Ρωμαίους στην προσπάθειά τους να κρατήσουν τον Μανωλά προέρχεται από εγχώριο ανταγωνιστή τους.
Πιο συγκεκριμένα η νέα διοίκηση της Ίντερ επιθυμεί να ισχυροποιήσει το ρόστερ των «νερατζούρι» το καλοκαίρι και έχει βάλει τον 25χρονο άσο ως μία από τις προτεραιότητές της ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Σύμφωνα μάλιστα με αποκάλυψη του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού «Premium Sport» το απόγευμα της Τρίτης η Ίντερ είναι έτοιμη να παρουσιάσει μία τρομερή προσφορά στην Ρόμα για τον παίκτη που θα είναι ύψους 39.000.000 ευρώ, με 32 εκατομμύρια να είναι το στάνταρ ποσό και τα άλλα 7 να είναι συνδεδεμένα με μπόνους.