Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Το παραγάδι του Νικηφόρου ψαρεύει διαιτητικά.








Καιρός η Ένωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας να ξεχάσει το παρελθόν και να κοιτάξει την γύμνια στο χώρο της διαιτησίας πως θα την  καλύψει Και είναι πολύ εύκολο αν αμέσως 


υποχρεώσει να χρησιμοποιήσει τον Γιάννη τον Ρούτση που νομίζω ότι σήμερα μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των Ελλήνων διαιτητών. Είναι απαράδεκτο ο Διαιτητής Ευαγγέλου να εισπράττει μόνο από αγώνες πρωταθλήματος 45.000 ευρώ και ο Ρούτσης να ψήνει σουβλάκια για ν ζήσει. Και αποτελεί προσβολή προς την ιστορία της Κορινθιακής διαιτησίας να έχει η Αργολίδα διαιτητή στην πρώτη εθνική ( Μανούχος ) και η Αρκαδία ( Διαμαντόπουλο ) και ο Ρούτσης να σφυρίζει αγώνες τοπικού πρωταθλήματος.  

Και μετά τον Γιάννη Ρούτση μας έρχεται ο Δημήτρης Μπινιάρης που είναι σήμερα ένας διαιτητής που σφυρίζει αγώνες τρίτης εθνικής κατηγορίας Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι παίζει με την ίδια σοβαρότητα έναν αγώνα τρίτης εθνικής κατηγορίας  όπως θα διαιτήτευε  και ένα αγώνα για το παιδικό πρωτάθλημα. Διαθέτει όλα τα προσόντα ( πνευματικά --σωματικά ) για να περπατήσει τα γήπεδα της Ευρώπης. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει όταν ακολουθήσει την πορεία του Γιάννη Ρούτση. 


Αλλά μέσα στο χρόνο που ξόδεψα ψάχνοντας  για διαιτητές βρήκα δυο πολύ μεγάλα ταλέντα Και είμαι βέβαιος ότι οι παράγοντες που έχουν μάθει να πνίγουν τεράστια ποδοσφαιρικά ταλέντα όπως του Ηλία Σιώκου και του Νικόλα Κουσκουνά και αυτό των διαιτητών δεν θα το πάρει κανένας είδηση. 
Κατά την περσινή περίοδο στην ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας ήταν γραμμένη ως διαιτητής η Χριστίνα Σαχίνη ( που εύχομαι να μη είναι για το καλό της)  που πίστευα ότι ήταν μια θαυμάσια πλάγια. μέχρι  που την είδα να εκτελεί χρέη κεντρικού και νομίζω ότι μπροστά μου είχα ένα πολύπειρο διαιτητή που δίδασκε. Και σ αυτά που γράφω δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής. 
Επίσης υπάρχει ένας νεαρός Ινδός που ονομάζεται Σινγκ Σήμερα μπορεί να διαιτητεύσει αγώνες δεύτερης εθνικής κατηγορίας.