Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Το Παραγάδι του Νικηφόρου των αντιθέσεων.

 









Διαβάζω τις δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας του πόλο και ως Έλληνας είμαι υπερήφανος. 

"Δεν ξέρω τι να πω, έχω χάσει τα λόγια μου. Είμαστε δεκατρία άτομα, με τους προπονητές μας. Μόνο στα πιο τρελά μας όνειρα φανταζόμασταν όλο αυτό. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τι νιώθω αυτή την στιγμή. Σήμερα γράφτηκε ιστορία, το μόνο που μας μένει είναι με τι γράμματα θα την γράψουμε μετά.

Ειλικρινά, με ό,τι συμβαίνει στη χώρα έχουμε επηρεαστεί όλοι πάρα πολύ. Πίσω στην Ελλάδα κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, δεν πιστεύω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο για ό,τι συμβαίνει. Μας θλίβει ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ευχόμαστε να μην κινδυνεύσει κανείς. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, ζητάμε προκαταβολικά ένα "συγγνώμη" για τη χαρά και τον ενθουσιασμό μας. Με όλο τον σεβασμό, θα πανηγυρίσουμε αυτή την επιτυχία και θα σκεφτούμε όσα γίνονται πίσω στην Ελλάδα.


Και παρατηρώ ότι κανένας από τους μεγάλους δημοσιογράφους ούτε ένας δεν διέκοψε την καλοκαιρινή του νιρβάνα  να πολεμήσει από το δικό του  πόστο που θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα Φανταστείτε αν ένας πολιτικός το είχε κάνει αυτό όχι μέρες αλλά λεπτά  τι θα έγραφε ο μεγαλό δημοσιογράφος Και έρχεται ένα παιδί και μέσα στην μεγάλη του χαρά γιατί πέτυχε κάτι που δεν μπορεί να το είχε φανταστεί και μέσα σ αυτή την παραζάλη  που το δημιούργησε η παγκόσμια επιτυχία του ζήτησε συγνώμη από τον Ελληνικό λαό γι αυτή την μεγάλη του χαρά.