Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Νικηφόρος προκαλεί και οι αρμόδιοι σιωπούν


 Ο Νικηφόρος :με την υπογραφή  του ζητά την απόσυρση των παρακάτω Κορινθίων διαιτητών  



Το λασπωμένο νερό καθαρίζει όταν μείνει ακίνητο.

Λάο Τσε, 6ος αιώνας 

π.Χ., Κινέζος φιλόσοφος

Σήμερα είμαι υποχρεωμένος να σας παρουσιάσω τους διαιτητές που δεν έχουν θέση στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο Αλλά με πλήρη δικαιολόγηση Δεν είναι δυνατόν ένας διαιτητής να δολοφονεί μια ομάδα και να συνεχίζει για άλλη κατακρεούργηση για να  κερδίσει στις εκλογές ο Λουδοβίκος 14

Διαιτητές που πρέπει να σταματήσουν για τους παρακάτω λόγους,


Λευτέρης Καλαράς. Όταν έχει πάρει εντολή από την Νοταρά 48 να νικήσει μια ομάδα τα σφυρίγματα του  είναι προκλητικά Και άνετα μπορώ να γράψω σαν να θέλει να κάνει την συμμετοχή του γνωστή  στο σφαγιασμό. 

Δημήτρης  Κωνσταντόπουλος. Μετά τον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος -Κόρινθος 06 που με την συνεργασία του βοηθού Μπετσόγλου λεηλάτησαν την Κόρινθο 06. Μόνο δι αυτό τον αγώνα έπρεπε να τους είχαν απαγορεύσει την είσοδο   στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. 

Παναγώτης Φραντζής. Είναι το πιο πιστό  εκτελεστικό όργανο  της Νοταρά 48. Μα το κερασάκι στην τούρτα ήταν η κλοπή που έγινε μέσα στα αποδυτήρια του ( δελτία παικτών της Θύελλας Πετρίου. ) Και αντί να ζητήσει την βοήθεια της Αστυνομίας έγραψε στο φύλλο του αγώνα  τον πρόεδρο της το Πετρίου. Και ο διαιτητής να είναι αστυνομικός. Αυτά δε που έχει προσφέρει στον Π Α Σ Κόρινθος απορώ πως δεν έχει χαρακτηριστεί επίτιμο μέλος του 

Παντελής Χονδρόπουλος  Από την ημέρα που άργησε να κάνει έναρξη του αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Κόρινθος 06 κατά 17 λεπτά δεν έχει θ΄ςση στην διαιτησία. Και το έκανε αυτό για να γνωρίζουν το αποτέλεσμα Αστέρας Δερβενίου-- Ζευγολατιό.  

Πέτρος Ψυχογιός Ομολογώ ότι δεν έχω δει εξυπνότερο διαιτητή να πηγαίνει όπου αυτός θέλει. Θυμάμαι ένα αγώνα στο Θώδειο Στάδιο μεταξύ Ολυμπιακού Λουτρακίου και Π Α Σ Κόρινθος ο Ψυχογιος ένας βοηθός κατόρθωσε να επικρατήσει ο Π Α Σ Κόρινθος. Αλλά εκεί που εντυπωσιάστηκα ήταν στον αγώνα Ισθμιακού με την Θύελλα Πατρίου που ενώ το Πετρί ήταν σκάλες ανώτερο έχασε με την βοήθεια του Ψυχογιού που είμαι βέβαιος ότι αν δεν νικούσε ο Ισθμιακός θα μπορούσε ν πετύχει ο Ψυχογιος το τέρμα. Σ ένα φιλικό που ήταν διαιτητής έβαλε τον βοηθό του να μετρήσει την απόσταση του τείχους από την μπάλα. 

Μιχάλης Καρσιώτης Είμαι ο πρώτος και που έγραψα αλλά και είπα ότι δεν κάνει για κεντρικό διαιτητής. Μάλιστα ο προστάτης του παράνομος στο χώρο της διαιτησίας Δημήτρης Γκρούτσης διέκοψε ραδιοφωνική μου εκπομπή για να μου πει ότι θα ντρέπομαι μ αυτά που λέω για τον Μιχάλη Καρσιώτη. Βεβαία ποτέ δεν τον αμφισβήτησα ως πλάγιο αλλά ο κεντρικός παραμένει τραγικός Και η ένωσης τον χρησιμοποίησε ως κεντρικό όταν ήθελε να καταστρέψει μια ομάδα. Αν και πολλές φορές έχω κάνει ερωτήματα ποτέ δεν πήρα καμία απάντηση γιατί αυτά που έγραφα ήταν αλήθεια. 

Χρήστος Βλαχοπάνος Είναι ο πρόεδρος των Κορινθίων διαιτητών. Αλλά ο τίτλος αυτός μόνος του δεν μας λέει απολύτως τίποτα. αν δεν συνοδεύεται από την άλλη προεδρία των Αστυνομικών υπαλλήλων.Που την σημερινή εποχή έχουν μεγάλη πέραση. Και ενώ οι παράγοντες αμφισβητούν τον ανδρισμό των διαιτητών  κανένας δεν επαναστατεί. Και δεν μπορώ να καταλάβω αυτή μουγγαμάρα. Αλλά νομίζω ότι στην σημερινή σωματική διάπλαση του προέδρου ( υπέρβαρος) πολύ θα είναι δύσκολο αν θα μπορεί να βγάλει την απόσταση του βοηθού όχι τέχοντας αλλά περπατώντας. Καλό είναι να βγάζουμε τα έξοδα της λαϊκής αλλά όχι σε βάρος του αθλήματος. 


Σχόλιο του Νικηφόρου 

Εισηγούμαι στην τοπική Κ Ε Δ να διαγράψει επτά 

Κορίνθιους Διαιτητές και δίνω γι αυτούς τα πλήρη στοιχεία τους που δεν μπορεί δυστυχώς κανένας να αμφισβητήσει. Εάν κανένας από τους  επτά θέλει να με αντιμετωπίσει είμαι στην διάθεση του.