Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Δημήτρη Μελισσανίδη :Αν δεν ενώσεις την ΑΕ Κ και πάρεις την ηγεσία της στα χέρια σου τίποτα άλλο δεν μπορεί να γίνει.

Μέγας Αλέξανδρος
Πρόεδρε Δεν  είναι η πρώτη φορά που σας κρούω το κουδούνι του κινδύνου. Αναγκάστηκα να γράψω το βιβλίο ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ  που μέσα σ αυτό 



υπάρχουν απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που έκανε ο συνέταιρος Γιάννης Καρράς με τον τίτλο στη συνέντευξη που έδωσε σε καθημερινή πολιτική εφημερίδα και με τον τίτλο Τώρα κάποιοι θα χάσουν την κουτάλα. Και όταν με στοιχεία δικού του ανθρώπου του απέδειξα ότι η κουτάλα ήταν  δική του. Επίσης ο Νίκος ο Στράτος ο σημερινός επιτελικός συνεργάτης σας τότε ήταν μπροστάρης των δημοσιογράφων με αποτέλεσμα να βγω ότι κλέβω από τα εισιτήρια τα οποία τα οποία έσωσαν την Α Ε Κ . Βέβαια κανένας  δημοσιογράφος δεν έγραψε λέξη για τις απαντήσεις μου. Γι αυτό αναγκάστηκα να βγάλω το βιβλίο αυτό χωρίς την οικονομική βοήθεια κανενός Στην Α Ε Κ αν και τα φερέφωνα του Νίκου Στράτου μ έβγαλαν με πολλά χρήματα που οικονόμησα από τα εισιτήρια όταν αναγκάστηκα να φύγω οικονομικά κατεστραμμένος και με 15 χρόνια φυλακή στα  χαρτιά μου για ακάλυπτες επιταγές. Τις οποίες άφησε να γίνουν ακάλυπτες ο Γιδόπουλος. Και αγνώστου διαμονής ο Νίκος ο Στράτος. Μέρος του εφάπαξ μου τον διέθεσα για τις ακάλυπτες επιταγές. 

Δημήτρη Μελισσανίδη 

Αν δεν κάνεις ομάδα δεν μετρά ούτε Αγιά Σοφιά ούτε τίποτε άλλο. 
Αλλά αυτό το θέαμα το ποδοσφαιρικό το  οποίο παρακολούθησα από την τηλεόραση στον αγώνα Α Ε Κ με τον Αστέρα Τρίπολης ποτέ δεν έχω δει την ομάδα μας  σ αυτά τα χάλια. Ενώ είναι παίκτες τρίτης επιλογής το παίζουν Μαραντόνες. και στον αγώνα με τον Αστέρα έριχναν το ζωνάρι τους για φασαρία. Και όλα αυτά γίνονται γιατί δεν υπάρχει πειθαρχία. 
Μια είναι η λύσης Να γίνεις από χθες πρόεδρος της ομάδος Και τότε θα έχουμε μια αλλαγή παντού αφού την δική σας παρουσία κανένας δεν μπορεί να καλύψει. 

Δημήτρη Μελισσανίδη 

Γνωρίζεις ότι ουδέποτε το κατεστημένο της  Α Ε Κ που δεν έχει μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει προσφέρει γιατί καλυτέρευση της ομάδας. Και αυτό το αναλύω με κάθε λεπτομέρεια στο βιβλίου μου. Προσοχή λοιπόν μεγάλη γιατί ορισμένοι ορέγονται ακόμα  και το γήπεδο να αλλάξει χέρια. Πρέπει για το καλό της ομάδας να συμφιλιωθείτε με όλους τους αξιόλογους της ομάδας και με την αφεντιά σου αρχηγό ας οχυρώσουμε την ομάδα. πριν να είναι αργά.