Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Το παραγάδι του Νικηφόρου με εκλογικά δολώματα.



Ο Παννεμσατικός το Καμάρι της περιοχής αν και είχε υποψήφιο τον Πέρρο όμως ψήφιζε άνετα τν Μιχάλη Τσιχριτζή  ενώ πολλές φορές τον έχει στην κυριολεξία κατακρεουργήσει. Θυμάμαι περιπτώσεις που ο Παννεμεατικός έχασε ακόμα και το πρωτάθλημα. Και  επί ημερών που ήταν πρόεδρος  της μάδας ένα μη συνηθισμένο φρούτο τον Βαφειάδη που θα μπορούσε ακόμα και δεσπότη να τον κάνει διαιτητή και να του πάρει όλα τα μη σωστά σφυρίγματα. Κόσμησε και την θέση του αντιπροέδρου της ένωσης (
θα μου πεις αφού ο Μπίτσιος έγινε όλοι μπορούν να την κατακτήσουν ) και μάλιστα με την μεγαλοπρέπεια που εκπέμπει κάθε τίτλος της Νοταρά 48. Και όμως ψηφίζεται ο Δήμιος από τα θύματά του και αυτό κανένας δεν μπορεί να το ερμηνεύσει.  
Προσωπικά θαυμάζω την ομάδα του Ηρακλή Ξυλοκάστρου που με αξιοπρέπεια συμμετέχει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας αλλά και αυτών των κ-16 και Κ- 14 Και σε κάποιον αγώνα ο διαιτητής τους αδίκησε και του άσκησαν μια κριτική ου αν είχε φιλότιμο ο διαιτητής ( αλλά που να το βρει;)όταν θα έβλεπα σφυρίχτρα θα το έβαζα στα πόδια. 

 Το ποδόσφαιρο στους Αγίους Θεοδώρους δεν το φύτεψε άλλος από των Κώστα Ζεμπέτα που αγαπούσε τα παιδιά αν και δεν είχε όσο κανένας. Βέβαια ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Ράτης υπήρξε ο συνεχιστής του Ζαμπέτα στο ποδόσφαιρο στον ευλογημένο τόπο των Αγίίν Θεοδώρων Και δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό που ακολούθησε η Διοίκησης των Αγίων Θεοδώρων να ψηφίσει Τσιχριτζή.