αυτές είναι μεταγραφές να αποκτάς παίκτη που σε ηλικία είκοσι ( 20 )ετών  έχει φορέσει τις φανέλες οκτώ ( 8) ομάδων.Η Κορινθία περιμένει να καμαρώσει το ποδοσφαιρικό φαινόμενο. 

Διαβάζω 



Ενίσχυση στην αμυντική γραμμή για την Κόρινθο, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Χιώτη.

Ο 20χρονος στόπερ με καταγωγή από την Ξάνθη, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο Μεγαρικό. Στο παρελθόν έπαιξε στη Γ’ Εθνική με την Ασπίδα Ξάνθης, όπως και στο τοπικό της Ξάνθης με Άρη Πετεινού, Ερμή Μάνδρας, ΑΕ Ξάνθης, ΑΠΟΞ, αλλά στην ΑΕ Διδυμότειχου και στην Κεραμωτή Καβάλας.

«Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Χιώτη Γεώργιου. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Κορίνθου.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 

Μα δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά τα παράξενα κανένας δεν τα βλέπει με αποτέλεσμα να γράφονται μόνο από εμένα. Μα σύμφωνα με δημοσιεύσεις ο ποδοσφαιριστής   Χιώτης άρχισε την σταδιοδρομία του γυρολόγου από το ενδέκατο  έτος της ηλικίας του. Είπαμε γα γράφουμε να ενισχύσουμε τους παίκτες που πήραμε και οι περισσότεροι είναι παλτά αλλά όχι παραμύθια που μας εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Μα εδώ βγήκε ο Αρκάδιος Βαζέχα και κατήγγειλε την διοίκηση του Π Α Σ Κόρινθος ότι τους είχε απλήρωτους και τους υποχρέωνε να κάνουν μπάνιο στο  μεσοχείμωνο  γιατί δεν είχαν ζεστό νερό επειδή η Δ Ε Η τους είχε κάψει το ρεύμα. Και σ αυτές τις πρωτόγνωρες κατηγορίες σιωπά η Ένωσης αλλά και ο Εισαγγελέας. Γιατί η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος ενισχύεται από τον δήμο που σημαίνει ευρώ του δημοσίου και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Επίσης από τις διάφορες ευχαριστίες έχουμε διαπιστώσει ότι χορηγός είναι η  ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ αλλά και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις του νομού μας. Και εδώ θέλω να ρωτήσω την ένωση αν ο Π Α Σ Κόρινθος υποβάλει οικονομικούς απολογισμούς. Και τα επαγγέλματα αυτών που διοικούν την ομάδα. Δηλαδή μπορούν να την συντηρήσουν Και αυτό το ερώτημα δεν είναι η πρώτη φορά που το θέτω. και δεν παίρνω καμία απάντηση  Και όμως επιμένω. ότι θα δικαιωθώ.