Μετά την αποχώρηση του κ.Θανάση Μανάβη, από την διοίκηση και την προεδρία του Α.Ο. Ζευγολατιού, δυστυχώς δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης της αγαπημένης μας ομάδας.

Έτσι μη θέλοντας να μείνει χωρίς ομάδα το χωριό μας, συστάθηκε μία επιτροπή την οποία απαρτίζουν οι:

Κωνσταντίνος Κουτσουμπέλας
Γιώργος Μπούλιας
Γιάννης Παπαδημητρίου
Παναγιώτης Κατσιφόλης
Σωτήρης Κατσαβρίας
Κώστας Βελέντζας
Παναγιώτης Λαμπρόπουλος

Τα μέλη της επιτροπής από κοινού αποφάσισαν να δηλωθεί η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας Κορινθίας, στηριζόμενη σε νεαρά δικά της παιδιά.

Την προεδρία της επιτροπής και ομάδας αναλαμβάνει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζευγολατιού κ.Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο κ.Πάρης Σπυρόπουλος αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας. Ο κ.Παναγιώτης Αργυρόπουλος, αναλαμβάνει την θέση του γυμναστή και ο Κώστας Αυγέρης την θέση του γενικού αρχηγού.

Η διοίκηση της ομάδας, εμπιστεύεται το προπονητικό τιμ, το οποίο αναλαμβάνει την ευθύνη αναμόρφωσης του Α.Ο. Ζευγολατιού και της νέας του εικόνα στα Κορινθιακά γήπεδα.

Η επιτροπή, θέλει να τονίσει, ότι όποιος ενδιαφέρεται να στηρίξει και να αναλάβει τα ηνία της ομάδας είναι καλοδεχούμενος και θα έχει την στήριξη όλων μας.

Σχολιάζει ο Νικηφόρ

Δεν είναι η πρώτη φορά  που η ομάδα του Ζευγολατιού ανακατεύει το πρωτάθλημα. Θυμάμαι το 2013 που ενώ ο Θανάσης Πισιμίσης ήταν αντίπαλος του Τσιχριτζή  σκούπισε όλους τους τίτλους φτάνοντας μέχρι το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής. κατηγορίας Και ο Βιομήχανος Πισιμίσης που το παίξει και πολιτικός τρώει σε ψήφους τον Λάκη Παπαφωτίου. Και τώρα φτάσαμε στο σημείο . να σηκώσει τα χέρια ένα ολόκληρο χωριό  ψηλά και δηλώνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει το έργο του Θανάση Μανάβη Αυτόν τον απαραίτητο για το ποδόσφαιρο που σηκώνει τα χέρια του ο Δήμαρχος ο καταψηφιστείς Και τώρα πρόεδρος παραμένει ο Γιάννης Παπαδημητρίου σύζυγος της ΒΟΥ αντιπροέδρου της ένωσης και γαμπρός του Θανάση Μανάβη. 

Συμπέρασμα άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ίδια ρούχα. Η γελοιοποίησης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου συνεχίζεται που οδηγεί στη διάλυση του. 



ος